lauantai 25. toukokuuta 2013

Hiljainen SiivouspäiväKuukausikaupalla odottamani Siivouspäivä koitti vihdoin. Roudasimme aamusella Donin kanssa "pienehkön" läjän tavaraa taloyhtiön katokseen, jonka ystävällisesti sain käyttööni tätä tarkoitusta varten. Pahimmassa kauhuskenaariossani kuvittelin, että paikalle ei tulisi ristin sielua. Ihan hirveän väärässä en ollut, sillä laskelmieni mukaan kävijöitä oli aika tarkalleen kymmenen ja puolen päivän jälkeen kirpparilleni ei eksynyt enää kukaan. Rahaa lippaaseen kilahti vajaat kolmekymppiä, mutta sitäkin iloisempaa oli, että jonniin verran (varsin halvasti hinnoiteltua) tavaraa lähti.

Tämän empiirisen tutkimuksen perusteella sanoisin, ettei kannata olla kaupunginosan ainoa kirppiksenpitäjä. Apua ei ollut juuri edes lähikauppojen ilmoitustauluille jätetyistä mainoksista eikä viidestäkymmenestä naapurikatujen postilaatikoihin tiputetusta mainoksesta. Tosin yhden asiakkaan taisin saada sillä tavalla, sillä eräs rouva totesi päättäneensä tulla paikalle heti kun oli nähnyt hienon mainokseni.

Mutta ei anneta tämän lannistaa. Seuraavana Siivouspäivänä aion varata paikan keskustasta ja siirtää myytäväni sinne. Jospa sitten kävisi kauppa vähän paremmin.

7 kommenttia:

 1. Alussa on aina hankalaa. Ehkäpä seuraavalla kerralla menee tavara paremmin kaupaksi (koska Siivouspäivä seuraavan kerran on?)

  VastaaPoista
 2. Juu, näinhän se on toivottava. Seuraava Siivouspäivä näyttäisi olevan 31.8. Silloin siis uusin voimin! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa kun yritit, seuraavalla kerralla menee sit paremmin. Ja kivahan se on kun tavaraa saa nurkista edes jonkun verran pois. Harmi kun ei ollut muita siellä tei suunnalla.

  VastaaPoista
 4. Niin ja todella hienosti olit somistanut.

  VastaaPoista
 5. Joo, ihan hauska tuota oli kokeilla joka tapauksessa. Toivotaan että elokuussa on parempi onni. Tavaraa nimittäin vielä on...

  VastaaPoista
 6. Harmi että asiakkaita ei ollut paljoa :(

  Kaverillani oli pöytä juurikin Oulun keskustassa ja hän joutui hakemaan lisää kotoaan myytävää kun möi niin hyvin! Parempi onni ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 7. Näin toivotaan! Mutta tuo tieto kyllä kannustaa hankkiutumaan keskustaan elokuussa.:)

  VastaaPoista

Sana on vapaa.