Liimaa ja höyheniäMuutamassa päivässä on mummola saatu hyrskyn myrskyn.

Don joutuu ahkeroimaan töissä, joten me Idun kanssa seikkailemme Jyväskylässä mummon ja papan kanssa. Nuori askartelija on erityisen ihastunut höyheniin, jotka jäivät pääsiäisenä käyttämättä. Niitä on nyt pari päivää ahkerasti liimailtu, vähän joka puolelle. Papan tukkaankin höyheniä pitää käydä kiinnittämässä, tosin ilman liimaa onneksi.

Silloin kun ei askarrella, suunnataan leikkipuistoon tai takapihalle touhuamaan. Siirtolapuutarhamökillä on jo kerran käyty makkaraa paistamassa ja mummon viljelyksiä kastelemassa. Ei ainakaan veden puutteeseen jää kasvien kasvatus tänä kesänä, sen uskallan luvata.

Myös saunominen on suurta huvia mummolassa. Tai ei kai Itu juuri saunassa ehdi viipyä, kun on ehdittävä läträämään vannassa. Kaikessa tässä touhotuksessa on luonnollisesti se hyvä puoli, että uni maittaa. Niin yöllä kuin päiväuniaikaan.

Kommentit

  1. Ellulla on mummilassa sama meno. KAIKKI, mitä on aiemminkin tehty tai millä on leikitty, pitää tehdä tai ainakin ottaa esille joka kerta. Viimeisenä iltana vietin oikein hyvän tovin pyörremyrskyn jälkiä siivoten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivoustovi taitaa olla täälläkin vielä tiedossa... :) Suurin osa höyhenistä on onneksi jo kokenut luonnollisen poistuman mm. imuriin, mutta kaikkea muuta on kyllä levitelty senkin edestä.

      Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit