Syysretkiä
Tässä taloudessa on viime aikoina kiivaasti yritetty tehdä lopputyötä. En tosin minä, sillä Donin olisi pakko saada en-enää-edes-muista-milloin aloittamansa ylempi AMK-tutkinto pakettiin. Mielellään eilen. Minullahan opinto-oikeutta vielä riittää, joten gradu saa toistaiseksi lepäillä keskenään.

Siksipä olemme Idun kanssa yrittäneet antaa isille mahdollisuuden viettää illat ja viikonloput tietokoneen äärellä. Olemme kierrelleet eri leikkipuistoja ja tehneet pieniä retkiä meren rantaan. Enemmänkin varmasti olisimme voineet olla kotoa poissa, mutta ilmeisesti lopputyö on vähässäkin ajassa edennyt. Parin viikon päästä Don saa liki puolentoista viikon hulppean lopputyöntekovapaan, sillä päätin evakuoida itseni ja Idun Imatralle vanhempieni tykö. 

Se tosin tarkoittaa sitä, että matkustamme Idun kanssa kymmenen tuntia junalla. 
Kaksin.

Joten jos sinulla on hyviä vinkkejä junamatkailuun temperamenttisen ja äärimmäisen touhukkaan hiukan alle kaksivuotiaan kanssa, ole kiva ja kerro ne! Paikkamme ovat perhehytissä ja toivon, että se mahdollistaa ainakin jonkunlaisen nukkumisen, sillä ihan ilman päiväunta ei Itu taida pärjätä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit