Aikuiselle naiselleEn tiiä mihin kulunut viikko oikein meni. Mitään en muista tehneeni.

Tai ehkä jotain kuitenkin, sillä eilen kävin juhlimassa erästä nelikymppistä neitokaista. Juhlat olivat vähän niin kuin yllätyskemut, viikon varoitusajalla. Hyvin ehdin siinä ajassa kuitenkin neuloa lahjaksi villasukat, sillä vanhoja luitahan alkaa helposti paleltaa (hyvä huudella täältä, kun on kuitenkin vielä neljä vuotta omaan nelikymppistymiseen..). Lisäksi viemisenä oli kaksi pataleipää nyyttäripöytään ja tuollainen "asiallisen kuivakka", tuttuun tapaan viime tipassa tehty kortti.

Huisin hauskaa oli juhlissa ja minäkin, joka en syö sieniä, popsin tyytyväisenä korvasienisavuporopastaa. Alkupalaetanoista ja muista herkuista nyt puhumattakaan! Hauskuus kantoi niin hyvin, että edes vesisateessa polkupyöräilty kotimatka puoli kahden aikaan yöllä ei tuntunut missään.

Kommentit

  1. Yleensähän ne juhlat ovat parhaat jotka tulevat äkkiä ja joita ei ehdi niin paljon valmistella. Lahja oli mielettömän ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän kävi niin kivasti, että päivänsankarilla ei ollut sukkia jalassa ensinkään kun pääsin juhlapaikalle. Sen jälkeenpä sitten olikin. Joten hyvin kyllä osui lahja kohdalleen. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit