Rovaniemi kolme, Helsinki yksi


Viikonloppu vietettiin Rovaniemellä. Lauantai-iltana käytiin avaamassa terassikausi. Joku ajoi pyörällä ympäri tyhjää keskustaa ja huusi tunteja sitten päättyneen jalkapallo-ottelun huumassa "Rovaniemi kolme, Helsinki yksi!". Sunnuntaina Kemi-Tornion moottoritiellä kaksi mustaa Skodaa ajoi reikä päässä arviolta sataaviittäkymppiä. Olisin nauranut jos olisi poliisi osunut kohdalle. Ei tietenkään osunut. Ikeasta ostimme vaatehuoneeseen pari Antoniusta ja hääkuvalle kehykset. Tornionjoen rannassa söimme salaattia autossa, koska ulkona oli liian kylmä. Kotimatkalla kävimme Kemissä jäätelöllä ja katsomassa jäänmurtaja Sampoa.

* * *
We spent last weekend in Rovaniemi. Started the terrace season with few beers. On Sunday we somehow ended to Ikea and bought few shelves to clothes room and a frame for wedding picture. On a way home we stopped at Kemi for ice cream and went to see icebreaker Sampo.

Kommentit

 1. Johan Skodat saanut kyytiä. Meil on Skoda muistona jäänyt Turusta Helsikiin reissu, sillä välillä nimittäin oli jokunen ISO mäki, mut niin se pikku Skooda vaan mäkien päälle pääsi.
  Mukava viikonloppu teillä ollunna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. Liian lyhyt vaan, kuten yleensäkin. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit