Kreikkalaista salaattia


Miltei missään en oo syönyt niin hyvää ruokaa, kuin Berliinin Savignyplatzilla sijaitsevassa kreikkalaisravintola Pratiriossa! Menimme sinne torstaina ehkä seitsemän maissa ja paikka oli liki tyhjä. Puolta tuntia myöhemmin kaikki pöydät olivat tupaten täynnä ja naapuripöydässä tietenkin kaksi suomalaista. Emme osanneet Donin kanssa päättää mitä tilaamme, joten otimme yllätyslautasen kahdelle. En edelleenkään tiedä mitä kaikkea siihen kuului, mutta sen tiedän että hyvää se oli. Ja varsin lihaisaa myös. Kerrankaan ei tehnyt mieli edes jälkiruokaa, vaikka (ikävä kyllä) yleensä sellaista aina hinkuankin.

Pratirion muistoa vaalien teinkin tänään kreikkalaista salaattia. Siitä ei kylläkään tullut läheskään niin hyvää kuin ravintolassa. Aina en voi minäkään onnistua.

* * *
I guess I've almost never eaten as good food as I did in this Greek restaurant in Berlin. On out last night there we went to Pratirio on Savignyplatz. It was almost empty when we got there but after half an hour all tables were crowded. We couldn't choose what to eat so we took this surprise plate for two. I still don't know all what we ate but it really was good!


Tonight I made some greek salad myself but it was nothing compared to Pratirios greek salad.

Kommentit

Suositut tekstit