Diamond ring, wear it on your hand

Lahtelaisen kultasepänliike Löwenmarkin Elina-sormus oli rakkautta ensisilmäyksellä. Alkuperäisen kappaleen vaaleanpunainen timantti tuntui tosin liian tyttömäiseltä, joten se vaihdettiin punaiseen rubiiniin. Asiointi liikkeessä joulun välipäivinä oli vallan miellyttävä kokemus ja sormus itsessään tuli postitse juuri silloin kuin oli luvattukin. Ihanaiset hääkynteni puolestaan teki Sari jyväskyläläisessä Studio 71:ssä. Voin sanoa, että sekin kokemus oli joka pennin arvoinen. Kunnia siis heille joille se kuuluu.

Mutta nyt saa riittää tämä yletön mainonta.

* * *
When I first saw this ring, it was pure love. We ordered it already after Christmas and few months later it came via post. On the place of the red rubin there was actually a pink diamond first but it felt too girlish so it was changed. And now it's perfect!

Kommentit

 1. Onpa kaunis sormus ja siinä on kiva ideakin tuon rubiinin mukana. Sormuksen ei ole pakko olla erilainen kuin kaikkien muiden (mitä se lie sitten tarkoittaakin) sormukset, mutta on kiva, että se on omanlainen.

  Ihana tuo hääpukusi pari postausta alempana, todella upea ja upealta näytät sinäkin! :)

  Onnittelut myös, ei varmaan epäselvää miksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sormus oli tosiaan sellainen, että se oli pakko saada. Mulla on noita punakivisiä muitakin, joten sopii siinäkin mielessä hyvin.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit