Seksuaalista häirintää

Tänään koin järkyttävän tapahtuman miltei kotiovella. Olin parkkipaikan toisella puolen noukkimassa posteja postilaatikosta ja koska laatikot ovat melko alhaalla, jouduin hiukan kumartumaan. Tämä tietysti aiheutti sen, että persaukseni oli jonniin verran ojossa taaksepäin. Kesken laskujen ja tekniikanmaailmojen poimimisen tunsin, kuinka joku taputti kädellään takapuoltani. Keskellä kirkasta päivää ja julkisella paikalla! Kertakaikkisen hävyttömästi. Pari kevyttä, mutta hyvin selkeää ja määrätietoista taputusta.

Kun käännyin, paljastui tekijäksi naapurin hoitolapsi, ikää noin kolme vuotta. Tyynen rauhallisesti kulki nuori herra(?) takaani, taputti pehvaani ja sanaakaan sanomatta jatkoi matkaansa.

Eipä siinä itsekään oikein sanottavaa keksinyt.

Kommentit

 1. Joo. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa... :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava - meidän miltei 4vee läiskyttelee mua aina pyllystä, isäänsä tullu! :D

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu, täytyy sanoa, että tässä omassa tilanteessani kyllä mieluummin otin vastaan ne läpsyttelyt pojalta enkä isältä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä jotenkin automaattisesti ootin, että syyllinen ois ollu aikuinen, joten toi tarinan loppu veti suorastaan maton jalkojen alta. :p Se isä ois totisesti ollu karumpi vaihtoehto...

  VastaaPoista
 5. Haha, parempi joo, että asialla oli poika eikä isä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit