276/365 Solu

Nuorempi kämppikseni oli viikonloppuna yllättäen muuttanut pois ja illalla tilalle ilmestyi kaksi vietnamilaistyttöä. En tosin ole vielä selvittänyt, asuvatko he molemmat tuolla kulmahuoneessa, vai vain toinen. Kahdestaan he ovat keittiössä kuitenkin pyörineet.

Minä kaipaisin huonetoveriksi lämpöpatteria, sillä lämpötila huoneessani on jatkuvasti 19,5 ja 21 asteen välillä. Eikä se ihan riitä. Ei, vaikka nukkuessa minulla on villasukat, pitkähihainen yöpaita ja pitkät housut. Venetsiankynttiläkään ei tunnu riittävän lisälämmönlähteeksi.

Kommentit

 1. Ihmiset ovat niin erilaisia - miulle 19 on sopiva lämpötila kotona ja 21 on varsinkin töissä ihan liikaa.

  VastaaPoista
 2. Mie oon arvioinut, että semmoinen 25 sisällä ja ulkona olisi mulle ihanteellinen. Harmi vaan, että se on vähän vaikea toteuttaa. :\

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans niitä, joille toi +25 C on just sopiva lämpötila (lapsuudenkodissa oli yleensä 24-26 C). Vähänkään vähemmän, nii vähintään varpaita palelee. Nykysessä kämpässä ei semmosiin lämpöihin päästä, ei sitte millään, eli villasukat on jalassa ja viltti korvilla läpi talven, hyvin usein jo näin syksylläkin. :p

  VastaaPoista
 4. Villasukat ja viltti on hyvin tuttuja varusteita täälläkin. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan näköstä siulla siellä kuitenkin on oli sit kylmä tai kuuma. Viileässä kyl nukuttaa paremmin. Ootkos saanu selville millä kielellä kommunikoitte ?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit