Then all the colors will bleed into one

Päivä 28 - Biisi, joka saa tuntemaan syyllisyyttä

Tähän voisi sanoa, että lähes koko U2:n tuotanto. En vain ole ikinä ymmärtänyt kyseisen pumpun suuruutta ja joskus se saa olon liki syylliseksi. Mutta hei, sovitaanko, että niin kauan kuin kaikki maailman ihmiset eivät pidä Robbie Williamsista, mun ei tarvitse tykätä U2:sta?

Tässä toinen niistä kahdesta biisistä, jotka on ihan hyviä. Eli I still haven't found what I'm looking for. (Toinen on One.

Kommentit

 1. No nyt kun sanoit, niin löysin sisältäni myöskin pienen häpeän siitä, etten tykkää U2:sta. Mutta tosi pienen. Ihan huono bändi.
  Ja Bonon tekopyhyydestäkin tuli todisteita justiinsa, kun jossain esiteltiin prosentteina paljonko sen hyväntekeväisyysbisneksen nettoamasta rahasta menee oikeasti hyväntekeväisyyteen. Tosi vähän, voin kertoa.

  VastaaPoista
 2. Pitääkö tuntea syyllisyyttä silloinkin, jos voi myöntää, ettei edes osaa nimetä yhtään U2:n biesiä tai tunnista niitä.

  VastaaPoista
 3. Tiina, Bonon nettoamista rahoista joku tsiljardisosaprosenttikin on varmaan enemmän kuin meikäläisen vuositulot, mutta silti. Ärsyttävä äijä. Eikä ees hyvännäköinen.

  Hane, kyllä varmaankin. Ettäs kehtaatkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit