Pientä kivaa

Viime aikoina on tullut näperrettyä kaikenlaista. Taloudellisesti eniten siitä on ehdottomasti hyötynyt paikallinen Sinooperi, mutta hauskaa on minullakin ollut.

Piparimuori ja -ukko löytyvät kylppäristä, jossa aikaisemmin pyyhkeiden paikoista kertoi kaksi puista kikkaretta, jotka tämän asunnon entinen omistaja oli paikoilleen kiinnittänyt. Yli kuusi vuotta sitten...

Tuo on muuten äärettömän jännittävää ainetta tuo kivimaali, jolla kirjaimet on maalattu. Ja koska se on niin jännää, jouduin maalailemaan yhden vanhan posliinilautasenkin sillä, josta sitten tuli tuo kynttilän alusta. Ihan hyvin tuntui maali posliiniinkin tarttuvan, vaikka en siitä ensi alkuun ollutkaan yhtään varma. Tuonkin jälkeen maalia jäi vielä puoli purkillista, mutta toistaiseksi en ole keksinyt minne sen lopun käyttäisin.


Jostain syystä hyvin moni asia tuntuu tällä hetkellä muuttuvan vihreäksi. Joko maalilla tai sitten ihan vaan muuten. Suurimpina pintoina tietysti olohuoneen seinä ja verhot. Puolitoista vuotta sitten kaikki oli pinkkiä, mutta nyt olen värillisesti sitten kai tunkenut sisareni reviirille, jonka lempiväri vihreä on aina ollut. Hyvin hämmentävää.

Kommentit

Suositut tekstit