Aviatrix kaksivuotiaalleNeuleita on valmistunut viime aikoina taas vaikka kuinka monta. Suurin osa on kuvaamatta, mutta tämän tänään lahjaksi annetun Aviatrixin sain kuvattua. Mallina toimi Itu, joten suurin osa kuvista on varsin, hmm, vauhdikkaita. Lahjan saajan päässä myssystä olisi tuskin saanut yhtään sen rauhallisempia kuvia, sen verran kova menijä oli tuore kaksivuotiaskin.

Olen kovasti innostunut tästä Aviatrix-myssyn ohjeesta. Ensimmäinen Aviatrixini oli tämä oranssi, mutta sen jälkeen olen tehnyt jo kaksi lisää. Toinen on Idun oma (ja vielä kuvaamatta), toinen siis tämä liila Dropsin Merino Extra Fine -langasta neulottu. Napiksi pääsi metallinappi, jonka olen poiminut talteen isäni vanhasta puvuntakista. Jostain syystä pidän noista napeista hurjasti, onneksi niitä on vielä muutama jemmassa.

Innostunut olen myös tällä hetkellä työn alla olevasta neulepuserosta, joka on ensimmäinen ikinä, jota teen ilman täsmällistä ohjetta. Tai noh, oikeastaan ilman ohjetta lainkaan. Pusero tulee Idulle ja toistaiseksi tuntuu istuvan hyvin. Toivotaan, että tilanne pysyy samana loppuun asti.

Kommentit

Suositut tekstit