Kuumailmapallomobile
Pannahisen mobile.

Ryhdyin tekemään kuumailmapallomobile hyvissä ajoin ennen Idun syntymää. Varmaankin kesällä 2013. Se oli jo melko hyvässä vaiheessa, kun sattui hautautumaan vaatehuoneen uumeniin. Vuosi sitten kesän korvalla mobile tuli taas vastaan. Olin reipas ja ompelin loput kuumailmapallot valmiiksi ja Donin avustuksella askartelin ripustustsydeeminkin. Onnistuin ottamaan valokuvatkin melko pian, jonain aurinkoisena kesäkuun päivänä.

Sitten kuvat hautautuivat koneen uumeniin ja jäivät julkaisematta blogissa. Kunnes tulivat päivänä muutamana vastaan.

Joten tässä se nyt on: kuumailmapallomobile. Innoituksen löysin jostain netissä vastaan tulleesta kuvasta ja toteutuksessa on käytetty askarteluhuopaa, neulaa ja lankaa, edesmenneestä Tiimarista ostettuja puurimoja sekä puuhelmiä.

Kuvia mobilesta oli hirveän vaikea saada, koska pieni ja matala huone, mutta kivalta se näyttää silti. Livenä etenkin. Parasta on, että vaikka tuo nykyinen kaksivuotias yltää sängyssä seisoessaan nyhtämään mobilea, se on saanut olla kohtuullisen rauhassa.

Kommentit

 1. Miusta se on tosi hieno, ja toivotaan että säilyy ehjänä. Täytyy sanoa että olet kyllä äitiisi tullut , kätevä ja näppärä tekemään käsitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan joo, ettei pikkukäsi nappaa liian tiukasti kiinni. Ei hän onneksi kauhean kiinnostunut ole siitä ollut. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Noita värejä oli niin kiva valita, että samalla innolla olisi helposti tullut aika läjä kuumailmapalloja. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit