Keltaista ja mustaa

Tammikuu on mennyt äkkiä. Liiankin.
Vaikka tuntuu, etten hetkeäkään ole ollut aloillani, niin paljon on jäänyt tekemättä tai on vielä vaiheessa. Monet asiat ovat edistyneet, toiset eivät ihan niin paljon kuin olisin toivonut.

Ja liian usein olen jämähtänyt sohvan nurkkaan neulomaan. Syytän siitä ainakin Muita ihania -blogin Talvisukkaa ja sitä, että joku päätti neuloa niitä kaksi paria kerralla... Sukkakuvia on kuitenkin tiedossa myöhemmin ja tuossa yllä ovat jo alkukuusta valmistuneet pipo ja lapaset, jotka neuloin Garnstudion Drops Nepal-langasta. Pehmoista ja lämmintä.

Kun pipo oli valmiina, peljästyin, että tulin vahingossa neuloneeksi Kärppä-pipon. Onneksi niin ei kuitenkaan ollut, eikä se ole SaiPa-pipokaan, vaikka se olisi vähemmän peljästyttävä vaihtoehto. Päätin, että pipon väritys on haamu jostain kaukaa lapsuudesta ja isän jääpallojoukkueen, PaSa Bandyn, väreistä.

Pysyäkseni vielä hetken ajatuksellisilla luistimilla, on pakko kertoa, että Itu on kovasti innostunut luistelusta. Tai "luistelusta". Kahdesti hän on jo isin kanssa päässyt jäälle ja hauskaa on ollut tätsyn ostamilla kirppariluistimilla. Eihän Itu toki itsekseen niillä pystyssä pysy, mutta kiva on kainaloista roikotettunakin viilettää jäätä pitkin.

Kommentit

 1. Luistelu on tosi kivaa isoista ja pienistä.
  Mulle tuli muuten heti mieleen noista talvineuleista kärpät....
  Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei kyllä luistimille saisi, osaa katkaista raajani kivemmillakin tavoilla... :)

   Mukavaa helmikuuta sinullekin!

   Poista
 2. Ihana väriyhdistelmä! Keltainen toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen on totta tosiaan hieno väri, piristää kummasti.

   Poista
 3. Meinasin sanoa, että tuohan on ku Pitspöörg Penguins tai Kärppäset -väritys. Hienot ovat joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Miten mulle ei Pitspöörg tullut mieleen! Sehän on paljon kivempi kuin Kärppä-assosiaatio. :)

   Poista
 4. Ja miehän katoin heti, ennenkuin , luin tekstiä että Pasan värithän siinä on. Hienot ovat molemmat. Siusta tullut Äidin perijä käsitöissä, mie en saa mitään aikasiksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit