Kaksivuotias vol. 2 - JuhlatEilen laitettiin muumikupit riviin ja puhallettiin kolmekymmentä ilmapalloa. Vieraita ei ollut ihan yhtä paljon, mutta tupa tuli täyteen kuitenkin. Sankaritar oli aivan elementissään ja oppi varsin nopeasti huutamaan ovikellon soidessa:
"Palikoita! Palikoita!"
Kertonee jotakin lahjaksi saatujen Duplojen määrästä.

Elämäni ensimmäinen voileipäkakku oli mitoitettu täydellisesti riittämään vierasjoukolle mutta jättimäistä keltaista synttärikakkua syömme ehkä vielä joulun jälkeenkin. Ylitin itseni päällystämällä kakun sokerimassalla ja vaikka sokerimassakukkaseni alkoivat hiukan hajoilla koristeluvaiheessa, lopputulos näytti aika lailla siltä millaiseksi sen suunnittelinkin.

Kommentit

 1. Hienot juhlat oli Itulla :-) Ja ai mitä herkkuja, täytekakku näyttää hienolta, ekakertalaisen koristeiksi ihan hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, yllättävän hyvin onnistui vaikka aika näpertämistä kyllä oli. :)

   Poista
 2. Onnittelut kaksivuotiaalle neidille! Paljon hän on jo oppinut ja lisää oppii koko ajan.
  Hieno on muuten neidin kakku!

  VastaaPoista
 3. Bileet olivat hyvät ja sitä oli riittävästi. Taijotain. Niin on viksu ja mukava ja hyvin käyttäytyvä sedän kummilapsonen ^__^ Tättähäärä-serkulta myös kiitokset, duplot maistuivat hyvältä. Täti tykkäsi kaakusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä olitko eri bileissä vai sekoititko kummilapsosen johonkin toiseen hyvinkäyttäytyvään... :) No joo, olihan se Itu ihan nätisti. Tätin ja serkun pitää tulla useammin kakulle ja duplolle...

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit