Riemuhaalari

Etsiskelin taannoin Idulle uutta fleecehaalaria, mutta sitten alkoi pieni ääni huutaa päässäni, että voihan haalarin neuloakin.

Noh, minulla oli villahousuja varten ostettua punaista Karismaa sekä lajitelma eri värisiä keriä samaa lankaa, jotka olivat jääneet käyttämättä kun joku vauvanpeitto jäikin neulomatta. Malliksi valikoitui tämä Garnstudion housupuku, jollaisen mummi neuloi Idulle jo viime talveksi. Silloin selvisi, että ainakin kaula-aukko oli vähän kummallinen eikä oikein toiminut, joten minä päätin sitä vähän parantaa. Samalla päätin vaihtaa napit paljon käytännöllisempään vetoketjuun, vaikka en koskaan ole neuleeseen sellaista ommellut.

Hippusta vaille kaksi viikkoa siinä meni. Raidoituksessa tuli pieni kömmähdys kun yksi ruskea raita jäi välistä, mutta semmoisen takia ei aleta purkamaan. Hihoista olisi voinut tulla hiukan pitemmät, sillä niissä ei kasvunvaraa ole ihan yhtä paljon kuin lahkeissa.

Täytyy sanoa, että olen lopputulokseen kaikista pikkuvioista huolimatta erittäin tyytyväinen. Noin psykedeeliseen väritykseen en olisi tarkoituksella päätynyt, mutta onneksi oli tuota Karismaa varastossa. Sillä onhan haalari nyt aikamoisen riemukkaan näköinen!

Kommentit

Suositut tekstit