Kevätvauvan vihreä peitto

Hyvä ystäväni sai vähän aikaa sitten vauvan. Taas kerran minulle tuli "vähän" hoppu vauvalahjani kanssa, vaikka olin sen aloittanut jo ihan hyvissa ajoin. Meinasin myös melkein jo sortua ostokorttiin, mutta lopulta sain aikaiseksi tuon hassun näköisen norsukortin.

Kun nyt olen tässä jo ehtinyt muutaman vauvapeiton askartelemaan, voin ihan selvästi huomata kehittymistä sillä saralla. Parista viimeisimmästä peitosta on tullut niin kivoja, että vähän aikaa olen jo pohtinut raaskiiko niitä antaa pois. Onneksi järki on voittanut, sillä mitäpä minä niillä itse tekisin kun oma "vauvani" ei sinne alle enää oikein edes mahdu. Se ei innokasta valokuvausassistenttia tosin juuri haitannut...

Tämänkertainen peitto on virkattu mahdottoman ihanasta Viking Björk -langasta, jossa on puuvillaa ja merinovillaa. Sitä oli hirmuisen mukava virkata eikä kierrekään ollut minun kärsivällisyydelleni liian löyhä, vaikka aluksi sitä pelkäsin. Virkkausneliöön löysin mallin täältä, ja vaikka sen on aika yksinkertainen, on lopputulos minusta varsin kaunis.

Kommentit

 1. Mahottoman ihana viltti ja niin suloinen norsukortti! Käytitkö norsuun mitään mallia vai itsekö rustasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan itse näpersin norsun, katsoin kyllä mallia jostain intternetistä löytyneestä vastaavanlaisesta norsusta.

   Poista
 2. Todella nätti kokonaisuus (kortti+peitto)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt tuntui kyllä itsestäkin, että tämän setin kehtasi vauvalahjaksi lähettää. :)

   Poista
 3. Ihana peitto!!. Ja kortti myös. Ihailen taas tasaista kädenjälkeä peitossa. Ja muistelen omia epätasaisia tuotoksia kouluaikana.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kädenjälki on kieltämättä myös semmoinen asia, joka on kehittynyt. Ja valmiin työn kastelu ja pingottaminen, ne tekevät ihmeitä mahdollisille muhkuroille. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit