Vauva harrastaa

Me olemme käyneet Idun kanssa kerhossa tapaamassa lajitovereita!

Blogimerkinnän arvoiseksi tämän asian tekee se, että en edelleenkään käsitä äitejä, jotka harrastavat vauvan kanssa tuhatta ja kahta asiaa. Itselleni on vieläkin ihan tarpeeksi suuri suoritus päästä vankkurikävelylle eikä sitäkään tapahtu joka päivä. Ei edes joka toinen. Ensimmäinen vauvauintikokemuskin oli (äidille) ahdistava, sillä tietysti uimahallilla oli samaan aikaan mitkälie kuviokelluntakisat ja parkkipaikkaa joutui kyttäämään ikuisuuden mikä romutti aikataulun täysin. Uimamaisteri Silakka kyllä kelluskeli altaassa varsin tyytyväisenä, kun sinne asti päästiin.

Nyt siis kuitenkin onnistuimme vankkuroimaan parin kilometrin päähän päiväkodille, jossa kokoontuu ensimmäisten lasten vanhemmille tarkoitettu kerho. Olin varma, että Itu nukkuu koko reissun ajan, mutta hänpä heräsikin jossain vaiheessa ja oli kovasti kummissaan lajitovereista. Kerhon vetäjän sylissä tuli pieni vierastusparku, mutta muuten Itu ei ollut moksiskaan. Minäkin viihdyin ja ilahduin keskustelusta kutakuinkin samanikäisen vauvan äidin kanssa, joka tuntui olevan ihan yhtä pihalla vauvaelosta.

Kommentit

 1. itseä ahdistaa ajatus jostain lapsikerhosta. Luulen, että se menisi lähinnä vertailuksi eikä vertaistueksi. "Ai teidän lapsi ei tee vielä niin ja näin?" Ai-van sa-ma! Jokainen tekee ajallaan.

  Ja ne aikataulut. Huh! Me nukutaan, jos nukuttaa, oli siihen aikaan lähdettävä kerhoon tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin se toinen puoli sitten, tuo vertailu. Ja se kyllä kieltämättä vähän hirvittää.

   Perhekahvilat näyttävät olevan aina jotenkin "tosi" aikaisin, tai itse en ainakaan saa nyyttiä puoli kymmeneksi vielä yhtään mihinkään. Aika harvoin edes itseäni. Tää kerho missä nyt käytiin, on onneksi vasta iltapäivällä niin on ees jonkinlainen mahdollisuus. :)

   Poista
  2. mie muuten jossain vaiheessa just ihmettelin että miksi ihmeessä kaikki kerhoset alkaa "liian aikaisin" eihän kukaan voi ehtiä yhdeksäksi tai kymmeneksikään yhtään minnekään. Mutta heti kun Kuutti päätti ryhtyä aamuvirkuksi ja herää viimeistään puoli seitsemän niin se kello yhdeksän olis ihan fine (siis jos äiti jaksais niitä vertailevia äitejä ja jaksais sinne kerhoon sitten lähteä kun kerrankin ehtis)

   Poista
  3. Toivottavasti Itu ei ota Kuutista mallia ja ryhdy ihan noin aikaisin heräilemään. Tai siis kyllähän hän herää seitsemältä lörpöttelemään, mutta melko helposti vielä taintuu uudelleen. Aamuihmisyys tuntuu siis edelleen varsin perverssiltä.

   Poista
 2. Minä olin omien tyttöjen kanssa ihan samanlainen, halusin vain pesiä kotona ja nautiskella. Kyllä kävelylenkit ja naapureiden kanssa kahvittelu olivat ihan riittävä ohjelmanumero pitkän aikaa. Nauttikaa vaan rauhassa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit