Neljän päivän syömingit
Tuntuu, että pääsiäinen meni syödessä.
Leivoin rahkapiirakan ja sämpylöitä. Donin kanssa teimme nyhtöpossua ja coleslaw'ta. Niitä sitten syötiin monta päivää, pitkään ja hartaasti. Viinillä ja ilman. Muutama suklaamuna myös ja taivaallista juustoa. Vauvalle tarjoilimme uutuutena kaurapuuroa ja banaania.

Kommentit

 1. Ihanat nuo krookukset lasipurkissa! Äitinikin laittoi ulos krookuksia noin. Minäkin olisin halunnut, mutta krookukset olivat liian kalliita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krookukset oli ihania noin päivän. Sitten kuolo korjasi ne. :)

   Poista
 2. Voitko kertoa oman coleslaw -reseptisi? Noin suurin piirtein siis. Tykkään salaatista kovasti ja olen kiinnostunut aina uusista versioista. Jokainen kun lisää siihen jonkun oman vivahteensa.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä Herkun ja koukun reseptillä olen aiemmin tehnyt ja hyvää on tullut:
   http://herkkujakoukku.blogspot.fi/2012/06/coleslaw-kesan-paras-salaatti.html

   Nytkin ryhdyin sillä tekemään, mutta kas. Ei ollut majoneesia eikä sitruunaa. Joten mausteeksi tuli purkki ranskankermaa, limettiä, valkosipulia ja hunajaa. Sekä ehkä myös mustapippuria ja suolaa, en muista enää. :) Ihan hyvää tuli noinkin, vaikka pelkiltään en tullut coleslawta maistaneeksi, pelkästään nyhtöpossun kanssa sämpylän välissä.

   Poista
 3. Nyhtöpossu.. NO! Se olla revitty porkki. Tuo on tämän nyky äidinkielen typerin sana alkaa tekemään lisäksi. Vaimitensenytoli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit