Moderni lapsi

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa kahvilassa Itun kanssa. Pikkuneiti nukkui vaikka tarjolla oli kirsikkasuklaakakkua, joten äidin oli uhrauduttava ja syötävä se pois. Hyvin vastenmielistä.

Takautuvasti kahvihetkestä tulikin vähän niinkuin nimiäiskahvit.

Minulla oli alunperin kaikenlaisia hienoja suunnitelmia nimiäisistä, painatetuista kutsukorteista ja paperipallokoristeista. Lopulta suunnitelma alkoi uuvuttaa ja todellisuuskin tuli kehiin; sukulaiset ja ystävät kun asuvat kaukana ja jotenkin juhlien järjestäminen talvella tuntuu vähän vaikealta. Koska Donin vanhemmat ovat täällä käymässä ja omani olivat tavoitettavissa skypeitse, päätimme ihan ex tempore suorittaa nimenpaljastajaiset saman tien. Ja hyvinhän se sujui niinkin, modernilla tavalla.

Itse nimi oli yllättävän helppo päättää ja siihen päädyttiin jo silloin, kun olimme Itun kanssa vielä sairaalassa. Kaksiosaisen etunimen taisin keksiä jonain raskausajan yönä valvoessani ja sen ensimmäinen osa on lainattu äitini äidiltä. Toinen nimi puolestaan lainattiin anopilta. Ikävä ihminen kun olen, sen enempää en nimestä kuitenkaan täällä paljasta.

Kommentit

 1. Onnea vauvalle uudesta nimestä, varmasti on hieno nimi! Hitsi vie, olisi ollut kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hieno on nimi, vaikka itse sanonkin, ja siksi olisi ollut se kiva paljastaakin. Mutta jätetään sentään jotain yksityisyyden suojaan. :)

   Poista
 2. En tiedä lähtikö ensimmäinen kommenttini vai jumiutuiko, mutta siis... Halusin vain sanoa, että kyllä ne nimiäisjuhlat voi järjestää myöhemminkin, jos siltä alkaa tuntua. Tai ainakin me olimme ilmoittaneet nimen julki jo reulusti ennen kakkukahvittelutilaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuotakin vaihtoehtoa on harkittu. Eli katsotaan keväämmällä. Jos vaikka valmistujaiset siinä samalla..... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit