Melkein nappiin

Ehdin jo ajatella (ja Donillekin ääneen lausua), että nyt meni ihan ku Strömsössä.

Koska asuntomme on pienen pieni ja säilytystila aina vähissä, päätimme sulloa johonkin nurkkaan vielä yhden kaapin. Sunnuntaisen huonekaluliikekierroksen aikana ajatus muotoutui sellaiseksi, että päätimme vaihtaa kivan, mutta säilytyksellisesti epäkäytännöllisen, tv-tason matalaan laatikostoon. Se tilattiin sunnuntaina ja maanantaina pistin vanhan tv-tason myyntiin nettiin. Ostaja löytyi vain hetkinen ilmoituksen julkaisemisen jälkeen ja hän lupasi tiistaina tulla tason noutamaan. Tiistaina tuli Donille myös puhelinsoitto, että uusi lipasto on noudettavissa ja peräkärrynkin saa ilmaiseksi lainaan.

Köröttelimme siis pari kertaa ees taas kodin ja kaupungin väliä ja ryhdyimme kasaamaan lipastoa. Ohjeistus oli asteen verran hankalampi kuin Ikea-kalusteissa, mutta alkukangertelun jälkeen alkoi sujua. Vanha tv-taso poistui jossain vaiheessa takavasemmalle Volkkarin kyydissä ja jatkoimme askartelua. Saatoin taas jossain välissä iloita huonekalukierrätyksen nopeudesta ja homman yleisestä sujuvuudesta muutenkin.

Siinä vaiheessa kun lipasto nostettiin ensimmäistä kertaa pystyyn miltei valmiiksi kasattuna, ilo loppui kuin seinään. Yhdestä etulevystä nimittäin puuttuu melkoinen pala viilua.

Että tänään sitten reklamoidaan.
Ja jännätään meneekö se niinkuin Strömsössä...

Kommentit

 1. Mulla on ollut huonekaluliikkeiden kalusteiden kanssa vähä samaa ongelmaa. Kerran puuttui kirjoituspöydästä yhden laatikon etusarja, ja vanhemmat saivat sohvaan väärät jalat. Molemmat viat korjaantuivat, lähettivät puuttuvat osat tilalle. Nuo ohjeet aivan hirveän monimutkaisia :D en yhtään ihmettele miksi kaikki ostetaan Ikeasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean ohjeet on kyllä sillä tavalla ihmiselle suunniteltuja, että ne jopa ymmärtää.

   Me on tähän asti onnistuttu ostamaan ehjiä huonekaluja, joten kyllähän tuon rikkinäisen piti jossain vaiheessa kohdalle osua. Vaan ei se kivaa ole silti. Nyt ootellaan sitten korvaavaa osaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit