Me and my Monkey


Männäjouluna sain Donilta joululahjaksi Cookie A.:n kirjan Sukkia, rakkaudella. Vasta nyt rohkenin ryhtyä sieltä sukkia neulomaan ja aloitukseksi valikoitui kaiketi helpoimmasta päästä oleva Monkey. Langaksi tilasin törkeän kallista mutta törkeän ihanaa Colinetten Jitterbugia, josta jo aikaisemmin intoilin. Etenkin tuota langan tilaamista perustelin itselleni sillä, että nämä voi sitten ottaa synnytyksen hetkellä mukaan sairaalaan. Kun siellä on kuitenkin kylmä ja tarjolla vain epämukavia sukkia...

Sukkasten jälkeen lankaa oli vielä pieni nöttönen, joten päätin neuloa siitä ihmistaimelle sukat. Että ollaan sitten samiksia. Senkin jälkeen lankaa vielä jäi, joten syntyivät pikkuruiset tumput.

Kommentit

 1. Iiihania sukkasia ja tumput <3. Loppuis mullaki nää duunit ja alkais mammaloma ni ois aikaa neuloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Oon ollut nyt jo kolme viikkoa äitiyslomalla ja nuo taitaa olla ainoat asiat mitä oon neulonut... Jotenkin ei vaan enää huvita. Mutta toivottavasti sulla alkaa neuleinto samaan aikaan loman kanssa. :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat! Itsellä ei todellakaan ollut kylmä osastolla. :D Pieni huone, ei kunnon ilmastointia ja kolme ihmistä nyytteineen. Muutenkin aina on kuuma ja piti tuota pitää vielä paidan alla tissillä. Hiki valui. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tällä hetkellä kylmyys tuntuu kyllä kaukaiselta, sillä jaloilla on koko ajan hiki. :) Mutta paras varautua kaikkeen.

   Poista
 3. Voi ihanuus tuota alinta kuvaa. Se on jotenkin ihan uskomattoman suloinen ja täynnä odotusta. Voi teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua. <3
   Odotusta tosiaan, kun alkaa jo vähän pitkästyttää...

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit