Ahne orava


Don sai viikonloppuna pystytettyä lintulaudan otolliselle paikalle "ruokasalin" ikkunan eteen. Samalla löysi paikkansa myös lintupönttö, jonka puolitoista vuotta sitten saimme häälahjaksi. Keväällä voimme tutkailla kelpaako se kenellekään asunnoksi, mikäli silloin vielä itse asumme tässä (toivottavasti emme).

Lintulaudalla ei ole toistaiseksi lintuja näkynyt, mutta orava löysi sen tänä aamuna. Nyt pörröhäntä on puolisen tuntia ravannut laudan ja metsän väliä. Ilmeisesti se täyttää poskensa jyvillä, käy hautaamassa ne maastoon ja palaa sitten uudelle täyttöretkelle.

Minä puolestani pääsen taas turvallisissa olosuhteissa leikkimään luontokuvaajaa, kun voin räpsiä ikkunan läpi oravakuvia aamupalan syömisen lomassa...

Kommentit

 1. Suloinen orava! Minäkin kohtasin tänään naapurimme Curre Von Puolalan. Hän kiipeili villiviineissä ja totesin, että hän tosiaan on Curre eikä Cecilia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minä oon jostain syystä välttynyt nimeämästä "meidän" oravia, vaikka yleensä sellaista harrastankin. Ehkä siksi, että niitä on vaikea erottaa toisistaan. En edes tiedä ovatko ne aatelissukua. :)

   Poista
 2. Mä alan täällä jo vähän jännittelemään sun puolesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä en jaksa jännittää kun lähinnä vaan pitkästyttää odottelu. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit