Ensimmäinen kalasoppani

Jostain syystä en ole koskaan aikaisemmin tullut tehneeksi kalakeittoa. Viikonloppuna kaupasta löytyi kuitenkin tarjouslohta, joten päätin laajentaa taloutemme ruokalistaa tällä lajilla. Ohjetta piti konsultoida vähän Viiulta ja äidiltä myös, mutta sitten alkoi onnistua. Voita ja kermaa tästä ei tietenkään puutu ja lopputulos on sen verran täydellinen, että Don saa pitää töistä tullessaan kiirettä jos aikoo ehtiä jaolle.

Kommentit

 1. Nam, näyttää varsin herkulliselta! Itse olen miettinyt, että mitä ruokaa voisi tehdä kun tuntuu, että tekee vaan aina niitä samoja ruokia. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Tuo on muuten ihan totta, että ruokalajit toistuvat aika samoina viikosta toiseen ja välillä se alkaa tosiaan kyllästyttää.

   Poista
 2. Kalakeitto on yksi helpoimmista ruuista mitä tiedän. En tee sitä kauhean usein mutta aina kun teen ihmettelen miksen tee sitä useammin kun se on niin helppoa.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myöntää, että minäkin aloin ihmetellä miksen ole sitä aikaisemmin tehnyt. Vaikein osuus kun taisi kuitenkin olla se kattilan saaminen esiin alakaapista tämän mahan kanssa... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit