Piirustuksen perusteet

Minä oon kuulkaa niin onnellinen!
Vuoden sisällä kaksi työväenopiston (tahi vastaavan tahon järjestämää) kurssia, joille olen ilmoittautunut, on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Siksi en ollut ihan rajattoman innoissani kun ilmoittauduin tänä viikonloppuna pidettävälle piirustuskurssille. Ei kahta ilman kolmatta, ja muita koottuja sanontoja nousi mieleeni.

Vaan kuinkas kävikään!

Vietin juuri seitsemän auvoisaa tuntia taideluokassa, tuhersin liiduilla ja kynillä, liikutuin mielettömän sympaattisesta opettajasta ja tulin siihen tulokseen, että en osaa piirtää. Ainakaan perspektiivissä. Ainakaan neliskulmaista objektia perspektiivissä.

Mutta mitä väliä, hauskaa se oli silti!

Kommentit

 1. Voi että! Olisin oitis syöksynyt tuolle kurssille jos täällä "pohjolassa" olisi ollut. Täällä on ihan sama meininki noiden kurssien kanssa, kaikki mielenkiintoinen peruuntuu, kun ei ole tarpeeksi ottajia. Sympatiat sinne ja nyt vaan enemmänkin niitä lootia piirtämään.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa todella kivalta! Minä harrastin aikaisemmin jonkin verran piirtämistä ja maalaamista, mutta ne on vähän jääneet. Ehkä pitäisi taas alkaa uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Mama Elf, oli kyllä hauskin viikonloppu aikoihin! Nuo peruuntumiset on niin ärsyttäviä, eikö se riitä että minä oon sinne menossa?!? :)

  Karkkis, siitä vaan kynä käteen! Tai hyvä sanoa, kun itsekin niin harvoin mitään piirtelen. Sen takia oli tuolle kurssillekin pakko mennä, että saisi joskus jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Onpa sinulla ollut ihana viikonloppu! Onneksi kurssi toteutui. Peruuntumiset ottavat todellakin aivoon. Meillä peruuntui koulussa kitarakurssi ja olin jo ehtinyt iloita sen alkamisesta :(

  VastaaPoista
 5. Paula, no voi itku. Toivottavasti tulee vielä uusi kitarakurssi ja pääset sinne! Sehän tuossa juuri inhottaa, kun ehtii iloita jostain ja sitten se peruuntuukin. :\

  VastaaPoista
 6. Lamako se on! Minultakin monta peruuntunut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit