Pientä pintaremonttia

Eilisen päivän Don vietti telkeytyneenä makuuhuoneeseen.
Syy oli kuitenkin niinkin proosallinen kuin lattiaremontti. Pitkällisen vitkuttelun jälkeen saimme nääs vihdoin hommattua muovimaton tilalle laminaattia ja kuutisen tuntia sen asentamisessa taisi kaikkineen mennä. Nyt pitäisi vielä tunkea sängynalus täyteen roinaa ja siinähän se sitten häviääkin se hetkellinen sisustuslehtifiilis...
Mutta lattia on sievä, siitä ei pääse mihinkään.

Kommentit

 1. Lattia vaikuttaa kyllä uskomattoman paljon koko yleisilmeeseen. Mulla on muovimatto, joka esittää laminaattilattiaa ja sekin on heti sata kertaa parempi kuin semmoinen perinteinen harmaa muovimatto.
  Ainakin jos se joskus näkyisi kaiken sotkun alta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis lattia! Laminaatti on nopsa laittaa (köh, Mies on sen aina laittanut) ja valikoima on laaja.
  Aurinkoista pääsiästä!

  VastaaPoista
 3. Tiina, senpä takia nuo kuvat pitikin ottaa, että voi sitten kohta muistella miltä lattia näyttää.. kun se kuitenkin peittyy roinalla ja pölyllä. En olis kyllä ihan itsekään arvannut miten paljon huoneen fiilis lattiasta voi muuttua.

  AnnaS, oli se yllättävän nopsa. Näin (lähes) sivusta seuratenkin todettuna... :)

  VastaaPoista
 4. On niin siistin näköinen että, pitäkäähän hyvää huolta siitä .

  VastaaPoista
 5. Laminaatista on meilläkin hyviä kokemuksia. Melko nopea laitto ottaen huomioon kuinka hyvä tulos. Nyt ei tosin tarvita, kun on lankkulattia...Ja jotenkin se laminaatti tuntuu helpommalta siivotakin ?!?!

  VastaaPoista
 6. Mellu, siisti on kyllä. Toivotaan että pysyy pitkään semmoisena. :)

  Mama Elf, oi lankkulattia! Nyt iski lattiakateus. :) Voisin kyllä kuvitella, että laminaattia on helpompi puhdistaa kuin esim. sitä lankkua. Tosin laminaatti ei kyllä hirveän lämpimältä tunnu jalkaa vasten.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit