Muistikirjamaaliskuun 11. ja 12. päivä

Yhdennentoista päivän aiheena oli "mitä söit tänään". Minä vietin päiväni junassa ja yliopistolla Rovaniemellä, joten ravintoni oli pääosin eväiden ja Amican ravintolan varassa. Ensimmäistä kertaa osasin muuten varata tarpeeksi evästä retkelleni, enkä ollut heikkona nälästä kotiin päästyäni.

Tänään aiheena oli "lainaus josta pidät". Meinasin ensin tehdä sivuni vanhasta kunnon Ernest Hemingwayn tokaisusta write drunk, edit sober, mutta lainasinkin lopulta toista kirjailijaa. Stephen Kingin sitaatti löytyy Pimeä yö, tähdetön taivas -kirjan saatesanoista ja iski ensilukemalla tajuntaani kuin metrinen halko. Siinä tiivistyy juuri se, mistä kirjallisuudessa minusta pitäisi olla kyse ja tuon ajatuksen mukaisesti minäkin haluaisin osata kirjoittaa.

Kommentit

 1. Hienot! Ihanaa vaaleanpunaista dymo-nauhaa. Ja tuo lainaus on hyvä ja yksinkertaisen tyylikkäästi toteutettu sivu!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit on! Ja mahtava lainaus :) Sulla on kyllä kaikki sivut ollut tosi kauniita! (=hyvä maku ;) )

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruokasivu ja mielenkiintoinen lainaus Kingiltä!

  VastaaPoista
 4. Ihania sivuja Kirsikka! Ja tänne pamahti ihan hirmuinen dymonauhakateus, hehe. Luin myös kirjastosta lainaamisen vaikeudesta ja voin nyökytellä sille. Mulla on usein putkessa toiveita kirjaston tädeille, joita he yrittävät parhaansa mukaan toteuttaa. Liian usein toiveet kyllä ovat "liian erikoiskirjallisuutta" tai amerikkalaisia, joita täällä ei ole julkaistu ja joita ei siten voi saada kuin Amazonin ihmeellisestä maailmasta.

  VastaaPoista
 5. Tuire Flemming, vaaleanpunainen dymo on (yllättäen) ihan lemppari. :)

  Maria, kiitos oikein paljon!

  Paula, välillä tuntuu, että Kingin kirjoissa mielenkiintoisinta ovat hänen esipuheensa/saatesanansa. Mielenkiintoinen mies!

  Mama Elf, dymonauhakateuteen ei taida auttaa muu kuin dymonauha. :) Olet kaikesta päätelle siis hankala asiakas kirjastossa. Se on ihan oikein, niin välillä pitääkin olla! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita sivuja sinulla! Top 10 oli tosi mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivoista kommenteista Piijja ja Rosalii!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit