Lempiasioita // Favourite Things

Ikomin Inari haastoi minut listaamaan lempiasioitani. Olen laiska levittämään haastetta eteenpäin, mutta ken kuulee haasteen kutsun, siihen vastatkoon.  //  Inari from Ikomi challenged me to list ten of my favourite things.


POST IT -LAPUT
Olen hulluna post it -lappuihin. Niitä voi käyttää vaikka mihin! Suosin niitä mm. piirusten luonnostelussa, vaikka omistan läjäpäin luonnoskirjojakin. Jostain syystä ensimmäisenä käteen osuu kuitenkin aina insipiraation iskiessä post it -lappunippu.
//
Sticky Notes
I love them like crazy! You can use sticky notes for almost everything. I got tons of scetch books but every time when inspiration comes the first thing in hand is a pack of sticky notes.

SORMUKSET
Vihkisormuksen ja kihlasormuksen lisäksi käytän kahta muuta sormusta, joilla molemmilla on minulle varsin henkilökohtainen merkitys. Jos ulos lähtiessä joku niistä puuttuu, olo on vähintäänkin alaston.
//
Rings
I usually wear four rings. I got my engagement and wedding rings and also two other very important rings. If one of them is missing when leaving the house I feel really naked.

RUSKEAT KANANMUNAT
Olen vakuuttunut siitä, että ruskeat munat ovat paitsi paremman makuisia, myös helpommin kuorittavia kuin valkoiset. Ja ainakin ne ovat kauniimpia.
//
Brown eggs
I'm sure they taste so much better than white ones.

TEENKEITIN
Teenkeittimen ansiosta teenkulutukseni on kasvanut räjähdysmäisesti. Samoin kuin teevalikoima kaapissa...
//
Electric tea kettle
Thanks to the electric tea kettle my tea consumption has increased explosively. And so has the tea assortment in the kitchen cabinet...

KOOKOSÖLJY
Olen melkein valmis vannomaan, että kookosöljy on paras hiusten hoitoaine ikinä.
//
Cocoa oil
I'm almost sure it's the best hair conditioner ever.

REPPU
Ensimmäistä kertaa olen löytänyt repun, joka on sekä nätti että toimiva. Sen kanssa luennoille meno ei aamuisinkaan harmita niin paljon.
//
Backpack
First time ever I got a backpack that is both pretty and functional.

YLIOPISTO
Huolimatta kaikista ärsyttävistä epäkohdista ja epäloogisuuksista, yliopisto on koti. En tiedä johtuuko se sisäilmaongelmista vai mistä, mutta minä viihdyn yliopiston seinien sisällä. Eikä sillä ole edes väliä mikä yliopisto on kyseessä, kaikki käyvät.
//
The University
In spite of all irritating faults and illogicalities I like university. I like all universities, actually.

YÖT
Olen yökukkuja. Olen aina ollut ja tulen varmasti aina olemaan. Yöllä kaikki kärjistyy; pimeys, valo, yksinäisyys, mahdollisuudet, onni ja epätoivo. Eikä mikään ei ole kauniimpi kuin öinen kaupunki.
//
Nights
I'm a night person. I have always been and will always be. Night makes everything sharper; darkness, light, loneliness, possibilities, happiness and despair. And nothing is more beautiful than city in the night. 

SANAT
Joskus joku yksittäinen sana saa ihastumaan, toisinaan tarvitaan kokonainen lause. Yksin tai yhdessä, sanat ovat kauniita ja niillä saa osatessaan aikaan upeita mielikuvia. Tämänhetkinen suosikkini on Erinin Vanha sydän -biisistä kohta "kuin hiipuva hanki vain oottelen vaeltajaa".
//
Words
I have always loved words and their ability to build wonderful mental images. Sometimes only one word is enough, sometimes it takes whole sentence. And some words just sound so beautiful when you say them aloud.

VILLASUKAT
Villasukat ovat yksinkertaisesti ihmiskunnan suurimpia keksintöjä.
//
Woolen stockings
They simply are one of the greatest inventions of the womankind.

Kommentit

 1. Jäin miettimään, että onko se kananmunarasismia, jos valitsee munansa aina värin perusteella?

  Minäkin olen yökukkuja. Inhoan aamuja, joilloin täytyy nousta varhain, koska silloin ei saa tai voi yökukkua.

  Ja villasukat! <3

  VastaaPoista
 2. Niin.... mut ehkä kananmunat ei välitä enää rasismista? Tai ihan sama, en aio luopua ruskeista munista!

  Aamut, yh. Ne pitäisi kieltää jollain EU-direktiivillä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit