"Kyllä siellä on varmaan vaikeaa"


Jouduin poikkeuksellisesti lähtemään liikkeelle niinkin aikaisin aamulla kuin puoli kahdeksalta. Kaikkinielevä pimeys sai kylläkin luulemaan, että kello olisi ollut vielä paljon vähemmän. Perjantain kymmenestä pakkasasteesta ei ollut jäljellä kuin haalea muisto ja vesitihku, joka valeli kadut luistinradaksi. 

Olen sortunut juomaan kahvia. Minä, joka olen aina sitkeästi väittänyt etten juo kahvia ja se on pahaa. Nyt ostan aina tilaisuuden tullen ylioppilaskunnan kahviosta ison kahvin kermalla. Sitä ryystin tänäänkin kun istuin fuksien kanssa luennolla ja hetkittäin lepuutin silmiä Jan Van Eyckin maalauksesta kertovan videon aikana. 

Yliopiston seinälle oli kiinnitetty työpaikkailmoitus, joka puhutteli oikeaa kohderyhmää. Ainakin jos männäkesäistä uutisointia uskoo.

Kommentit

 1. Voi apua, mitä näkemyksiä taas eräänkin puolueen poliitikoilla. Olenkin tuon jutun kesällä missannut ihan kokonaan. Kylmää ja sääskistä, ei ihmisiä. Vaikeaa on. :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Niin on vaikeaa.
  Ainakin siellä kehäkolmosen sisäpuolella... ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä kehäkolmosen sisäpuolella on vaan Kokoomuksen heikompaa ainesta. Mutta jostain mekin hei lumenluojia tarvitaan.

  VastaaPoista
 4. Ja sitten se heikompi aines vielä lisääntyy... Mut eihän teillä ole luntakaan siellä!

  VastaaPoista
 5. Ei oo joo lunta mutta kyllähän nyt espoolaisilla pitäisi olla oma lappilainen käsilumityöntekijä varastossa odottamassa, että olis lunta. Ja kun lapissa on niin kamalaa ku on pimeää ja sääskiä ni se olis vähän niinkuin turvapaikka samalla. win-win.

  VastaaPoista
 6. Ai sen takia sie sanoit, että ollaan tervetulleita teille milloin vain... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit