Munkkityyny


Viikko sitten sunnuntaina surautin Suuren Käsityölehden (3/12) ohjeilla lattiatyynyn. Kangas on peräisin Ikeasta ja täytteenä on tosiaan melkein yksi kokonainen vaahtomuovipatja silputtuna. Täytteestä johtuen pallukan muoto on hiukan, hmm, persoonallinen, mutta tuskin se menoa haittaa. Muotonsa vuoksi tyyny sai myös hyvin äkkiä nimen munkkityyny.

Kommentit

 1. Mukavan muhkea! Itekin kattelin just samaa mallia, mietin vaa et mistä ihmeestä siihen sit löytää tarpaaks täytettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyte olikin aikamoinen ongelma. Kaupasta ostettuna se maksaa varmaankin ihan vietävästi... :\

   Poista
 2. Hauska kangas. Onko tuo Ikean kevät mallistosta, kun en muista nähneeni moista. ihanan pirteä pallero.

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa, etten oo ihan varma kun ostin omani Haaparannan Ikeasta. Näytteillä se siellä kuitenkin oli ja viimeiset puolitoista metriä lähti mun mukaani. :)

   Poista
 3. Vitsit, hyvä idea! :) Meille tarttis kans tommosen ja tossa ois muutenkin loistava "harjotustyö" itelle, ku yritän tässä herätellä sisäistä rättikässäihmistäni (eli henkilöä, joka vajosi kaikesta päätellen koomaan joskus yläasteella...) jollain sellasella projektilla, joka ei ois liian vaikea. Pitää vaan koittaa metsästää netistä ohjeet vastaavaan. Luulis löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota ei tosiaan voi vaikeaksi sanoa, eli siitä vaan kokeilemaan. Hankalinta voi tosiaan olla se edullisen täytteen hankkiminen...

   Poista
  2. Pitää varmaan koluta kirpparit läpi vanhojen tyynyjen toivossa, että voi niitä tonne sisälle teurastaa. Niin siis jos löytyis kerrankin tyynyjä _halvalla_, se ku tuntuu olevan aika mahotonta jopa 2nd handina. x)

   Poista
 4. Ihana on, pitäsköhän miukin innostua tekemään, jahka ensin keksisi sen täytteen, minkä kokonen on, noin suurinpiirtein, mahtuuko istumaan?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit