Black lace on sweat, vol. 2


Neljä päivää, viisi metriä pitsiä, kahdeksan metriä taftia, seitsemän metriä tylliä, kolme ja puoli metriä satiininauhaa. Niistä on mun hääkolttuin tehty. Paitsi että taftia jäi "hiukan" yli ja tylliä pitää hakea vielä toisen kerran kaupasta lisää. Alushameen helman ympärys onkin sitten kaksikymmentäseitsemän (27!) metriä. Äiti jo kysyikin, mahtuuko kukaan muu huoneeseen minun kanssani. Sen näkee sitten.

Mutta oikeesti. Kiitos niille, jotka iskostivat umpikahjon ajatuksen hääpuvun itsetekemisestä päähäni! En olisi uskonut siihen kykeneväni, enkä oikein usko vieläkään.

* * *
Four days, five meters of lace, eight meters of taffeta, seven meters of tulle, three and half meters of satin ribbon. That's what my wedding dress is made of.

Kommentit

 1. Saadaanhan me nähdä kokokuva siitä sitten ainakin viimeistään häiden jälkeen, saadaanhan? :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin tulla kommentoimaan just samaa, mitä Tiinakin oli näköjään jo ehtiny ennen mua. :p Noh, tyydyn ny vain nostamaan hattua moiseen urakkaan ryhtymiselle. Ei ois musta tommoseen, ei ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! :) Kyllä tämän suorituksen voisi ansioluetteloon yrittää jotenkin lisätä, erityisesti koska tuo ompeleminen ei siis todellakaan ole koskaan ollut se mun paras saati rakkain osaamisalue.

   Poista
 3. 27 metriä! Vau! Minä en ole mikään ompelija, mutta tuosta on pakko tulla jotain todella kaunista, kuulostaa ihan siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, minä ainakin tykkään lopputuloksesta. Ja ilmeisesti sulhokin, vaikkei siitä aina ota selvää. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit