The Beautiful Ones

Himalainen haastoi minut nimeämään kauniita, alle kahdensadan lukijan blogeja. Näitä tällaisia blogihaasteita alkaa olla vaikea tehdä toistamatta itseään. Onneksi olen viime aikoina seikkaillut blogostanian syövereissä, joten poimin listalle sellaisia, jotka itselleni ovat vähän uudempia tuttavuuksia. Tässä siis oma nelikkoni, menkää ja lukekaa ja ihastukaa!

Valkea höyhen
Maijja
Epsilone
Nooran blogi

Ja haasteena on siis esitellä omat alle kahdensadan lukijan blogisuosikit.

Kommentit

 1. Mä olen tätä miettinyt, että mistä sen tietää, mikä blogi on alle 200 lukijan blogi? Onko esim. minun blogini muiden mielestä alle vai yli 200 lukijan blogi? Vai tarkoitaanko tällä tuota sivussa näkyvää "jäsenet"-kilkettä, että montako jäsentä siinä on, niin niin monta lukijaa blogilla on? En usko, että se on ainakaan kovin realistinen laskutapa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta pilkunviilaaja. :) Tai no siis oikeassahan sinä olet, ei kai sitä lukijamäärää voi tietää kuin bloggaaja itse, jos jollain Google Analyticsillä tai muulla oikein kyylää. Itte käytin kriteerinä juurikin tuota jäsenet-kikkulaa. Ja musta 200 lukijaa on itse asiassa tosi paljon. Melkein kaikki lukemani taitavat olla alle sen.

   Poista
  2. Joo, no kas kun mä olen miettinyt tätä ihan tosissani. Onneksi kukaan ei ole haastanut mua tekemään tätä, koska se olisi liian vaikea tehtävä. Siis en mitenkään voi tietää paljonko jollain muulla blogilla on lukijoita. :D
   Itse en ainakaan ole klikkautunut "lukijaksi" läheskään kaikkiin blogeihin joita luen, eikä kaikissa blogeissa edes ole tuota. Mutta tokihan se jonkinlaista osviittaa antaa (vrt. muotiblogit).

   Itselläni muuten viimeisen 20 päivän aikana paras lukema on ollut 193 kävijää, eli pahus, himpun verran alle 200 jää! Ei nyt tokikaan voi olettaa, että jokainen noista kävijöistä olisi sama kuin lukija ja jokuhan voi käydä montakin kertaa (en kyllä ymmärrä miksi). ;D

   Poista
 2. Tiina, mä haastan sut! :) Jos numeroiden kanssa menee pilkunviilaamiseksi, niin listaa vaikka sellaset blogit, joita sun mielestä kannattaisi lukea. Jooko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Tiinalle haaste myös!

   Poista
  2. Haha, salahaastelua vieraissa blogeissa! ;)
   Täytyy miettiä. Onneksi tuossa ei taida olla mitään lukumäärää, montako blogia tarvii mainita.

   Poista
 3. Kiitos! Minulla on myös sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitos! Pistetään haaste työn alle!

  VastaaPoista
 5. Heippa, jostain blogien syövereistä eksyin tänne, ja löysin itseni! :-) Sait maijjan hymyilemään, kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit