Mayday!

Osaisikohan joku minua nokkelampi Bloggerin käyttäjä kertoa, mikseivät tunnisteet (tai tagit tai labelit tai mitä ne nyt ovatkaan) näy tuolla kunkin blogimerkinnän perässä? Ja miten ne saisi takaisin?

Kommentit

 1. En osaa vastata, mutta nyt kun mietin tätä, niin rupesin samalla ihmettelemään, mistä sen tunnisteiden "nimen" pystyy vaihtamaan. Siis minulla lukee joka postauksen alla "savumerkit" tarkoittamaan niitä tunnisteita, joten joskus sen olen jostain muuttanut, mutta nyt en kyllä enää löydä mistään sellaista kohtaa...

  Sä olet vaihtanut sivupohjaa, voisiko ne tunnisteet olla kadonnut jotenkin sen vuoksi? Koodissa tai jossain jotain pehvailua.

  VastaaPoista
 2. Lueskelin noita Bloggerin help forumin juttuja, niin ilmeisesti jokusella muullakin on ongelmia tunnisteiden tai lähinnä niiden puuttumisen kanssa. Google kun tykkää korjata juttuja, jotka ei ole rikki.

  VastaaPoista
 3. Veikkaan, että on joku bugi menossa. Multakin katosi enkä ole tehnyt mitään muokkauksia viime aikoina. Bloggerissa on ollut muutenkin kaikkia muita häikkiä :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksista Tiina ja berenike! Oma ahdistus kaikkosi vähän kun huomasin etten ole yksin! Joten ehkäpä vain odottelen ja toivon, että Google korjaa joskus sellaistakin, minkä on hajottanut... Ja samaa Tiina muistelin, että sen tunnisteet-tekstin pystyisi jostain muuttamaan, mutten enää löytänyt että mistä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit