PsykedeliasukatJossain blogissa (jota en kuollaksenikaan pystynyt enää löytämään) oli joku neulonut ihanat sekaväriset villasukat. Minä tietysti halusin heti samanlaiset, vaikka näistä todennäköisesti tuli paljon psykedeelisemmät.

Kärjestä aloitin torstai-iltana kuuden pintaan ja viimeisen sukan päättelin perjantaina puolen yön maissa. Luultavasti samalla rikoin edellisen sukkaparin neulontaennätykseni, joka on keväältä 2009.

Periaatteena oli tietysti tehdä sukat jämälangoista, mutta koska Oulussa avautui Menitan uusi puoti männäviikolla, niin olihan sieltä pakko ostaa pari kerää sellaisia värejä, joita ei jämälankavarastossa ollut... Pitänee tehdä niitten jäänteistä toiset sukat.


Valokuvista kiitos Donille!

Kommentit

 1. Saatan matkia!
  Nimittäin olen pitkään ajatellut, että voisi neuloa itselle sukat kaikista jämälangoista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä nyt sain uutta pontta hommaan!

  VastaaPoista
 2. Siit vaan, puikko käteen ja menoks. Langanpäiden päättelyhän se on sitten se, mikä saa hulluuden rajoille, mutta eihän elämässä mitään saa ilmaiseksi...

  VastaaPoista
 3. Onko ne vuoden 2009 sukat NE sukat? Mun on ehkä pakko saada tuollaiset sukat, siis ihan uskomattoman päheet :D

  VastaaPoista
 4. Nepä ne. :) Kiitos, oon kyllä itekin ihan tyytyväinen noihin. Paitsi että ekan kerran kun käytin, varpaat paleli julmetusti... Mutta vika oli varmaan varpaissa.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat, ja varttakin on :)

  VastaaPoista
 6. Kai niitä varpaita nyt paleli, jos hangessa seisoit, höpsö.
  En ole vielä saanut aloitettua. Mutta ehkä jo tänään!

  VastaaPoista
 7. Mellu, eiks vaan ookin! Varret ois voineet olla vaikka vieläkin pitemmät, mutta enpä sitten jaksanut tehdä.

  Tiina, no perkules, oishan se pitänyt arvata, että se johtui lumesta... :) Tänään on hyvä päivä aloittaa. Kuin myös huomenna..

  VastaaPoista
 8. Nää on aivan ihanan värikkäät - taidanpa minäkin mennä kaivelemaan jämälankoja esille ;) t. Eija

  VastaaPoista
 9. Ei muuta kuin jämälangat esiin ja sukkaa tekemään. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit