208/365 Ruotsi on paska maaKahden vuoden seukkaamisen kunniaksi oli hyvä käydä kirjoittamassa nimi vuokrasopimukseen, joka erottaa meidät epämääräiseksi ajaksi. Elokuun alusta alkaen minua odottaa Rovaniemellä (elämäni ensimmäinen) soluasunto, sekä kämppikset, joista toinen on 24-vuotias ja toinen 18-vuotias. Katsotaan kenellä menee ensimmäisenä hermot...

Hyvä puoli on se, että nyt Haaparannan Ikea on matkan varrella, kun reissaan viikonlopuiksi kotiin Donin luo. Tosin tänään enin shoppailu tapahtui Maxi Icassa. Ja kun kerran ulkomailla oltiin, pitihän sitä käydä Haaparannan keskustaakin katsomassa. Siellä vastaan tulivat Raahen Seudun Zetoristit traktorimarssillaan.

Päivän ehdoton kohokohta oli kuitenkin luonnollisesti se, kun sain kirjaimellisesti paskaa käsiini. Joku älyn jättiläinen oli ulosteisilla sormillaan klähminyt Ikean naistenhuoneessa vessapaperitelinettä. Sotkun tuo valopää oli luonnollisesti sijoittanut niin, että minä sain sen käsiini kun viattomasti yritin vessapaperia rullasta vetää. On meinaan kohtalaisen hauskaa istua pöntöllä käsissään jonkun vieraan ihmisen sontaa. En suosittele.

Kommentit

 1. Voi paska...yäääk..... Et tainnu käsiäs pestä ton jälkee!!?? :P

  VastaaPoista
 2. Joo en todellakaan. Mitä nyt vartin verran hinkkasin ja käytin litran saippuaa... :P

  VastaaPoista
 3. Voi yök! Ihmisillä on muuten merkillinen tarve sotkea tuon paskansa kanssa. Kun aikoinaan siivoilin kaupassa, "paras" esitys oli kun yleisövessassa oli nostettu pötkylä peiliin roikkumaan!!
  Onnea uudelle asunnolle, toivottavasti kämppikset ovat mukavia!

  VastaaPoista
 4. No heh heh, onpa siinä jollain taas leikannut kun on noin hauskan pilan keksinyt. Onneksi en itse omana siivousaikanani moisiin törmännyt.

  Kämppisten kivuutta toivon minäkin. Lähinnä tuo ikäero hirvittää, vaikka hei eihän ikä oo kuin numeroita... :)

  VastaaPoista
 5. En tajua oikeen miten ihminen saa paskaa muualle ko pönttöön ja toinen miksi ihminen koskee käsillään siihen....no meitä on moneksi. Helkkari olisin traumatisoitunut taas täysin mulla on muutenkin ton käsihygenian kans jo hieman fobistisia piirteitä.
  Nytkö vasta eka solukämppä...uiui mielenkiintoista kuinka tulet sopeutumaan, hyvin se menee:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit