185/365 Rok rok


Imatralla on parhaillaan käynnissä vuotuinen Big Band Festival. Sen kunniaksi naapurikaupungista Rock Casinon (ex-Onnela, ex-Onnenpäivät) "lavalle" kapusi Kotiteollisuus.

Keikkapaikaksi sokkeloinen RC oli luvalla sanoen aika kakka. Kun siirryin lavan edustalta hiukan kauemmas Donin tykö, muutama alamittainen natiivi koputteli selkään mutta eivät ne sitten saaneet asiaansa sanalliseen muotoon jalostettua. Päättelin, että olisivat halunneet reklamoida näköalan menetystä, mutta voi voi.

Bändi veti hyvin, se nyt ei ollut mikään yllätys. Hynynen unohteli vähän sanoja, mutta ei sitä kukaan huomanut. Yleisöä oli minä, Don ja kakskytviis muuta. Imatran mittakaavassa julmettu tungos.

Se jaksaa aina ilahduttaa, kuinka joku haluaa maksaa 15 euroa siitä onnesta, että pääsee keikan jälkeen huutamaan suureen ääneen "Hynynen haista sie p***a". Mie oisin voinut ennen keikkaa kesäkadulla käydä kertomassa herralle oman messageni, mutta en sitten kehannut. Ujous iski.

Imatra. Verbaalisen viestinnän mekka.

Kommentit

  1. Mä olen joskus pyytänyt Hynyseltä signeerauksen kirjaansa, mutta sitten en olekaan uskaltanut sanoa mitään, vaan olen ollut ihan vaan että tsihihii. Signeerauksen sain silti. :)

    VastaaPoista
  2. Joo. Minä kävelin kymmenen metriä herrojen perässä ja pohdin että pitäis mennä sanomaan jotain mutta emmä kehtaa ja tsihihii. Vähän noloo. :\

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit