Karhuhavainto Oulussa

Oulun pohjoisosissa tehtiin hiljattain karhuhavainto. Silminnäkijälausuntojen mukaan vihreäpintainen mesikämmen liikuskeli kaikessa rauhassa pientaloalueella ja jopa pihoilla. Otson kuljeskelua luonnehdittiin rauhalliseksi eikä sen koettu käyttäytyvän uhkaavasti lähistöllä liikkuneita ihmisiä kohtaan.

Karhuhavainnon todistajaksi päätyi myös Kirsikka R., joka onnistui nappaamaan yllättävästä vieraasta muutaman valokuvan.
"Siinä se kihnutti itseään koristeomenapuuta vasten ja hetken aikaa punaisia marjoja ihmeteltyään löntysteli pois. Olihan se aluksi pelottavaa nähdä karhu niin läheltä, mutta ihan ystävälliseltä se tuntui," kommentoi Kirsikka R. blogiuutisten toimittajalle.

Kirsikkapuiston blogiuutisten saamien tietojen mukaan vihreät karhut eivät nuku talviunta ja ovat ruskeapintaisia lajitovereitaan lauhkeampia. Ne myös vaeltavat pitkiäkin matkoja ennen tietylle alueelle pesiytymistä. Viimeisimmät havainnot kyseisestä karhusta onkin tehty lähellä pääkaupunkiseutua. Karhun tapaavia pyydetään suhtautumaan siihen ystävällisesti ja pelotta.

---
Erästä tänään kaksi vuotta täyttävää pikkuneitiä ilahduttaa siis vuosia marinoituneesta Mandarin Classicista virkattu nalle. Ohje löytyy Erica Knightin Koukussa virkkaukseen -kirjasta.

Kommentit

 1. Jännää ettei ole tullut telkkarissa kovaäänistä varoitustekstiä :D

  VastaaPoista
 2. Ai ei ole tullut vai?! Minä en katsos itse tiedä, kun meillä ei telkkaria ole. :)

  VastaaPoista
 3. ihana <3

  ostin saman kirjan pelkästään noiden leluohjeiden takia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. :)
  Kirjassa on aika ihania ohjeita kyllä. Tosin muutamassa kohdassa ohjeet olivat vähän epäselviä. Johtuneeko suomennoksesta vai mistä.

  VastaaPoista
 5. Vantaalla tehty toistaiseksi varmistamattomia karhuhavaintoja. Raportoimme lisää, kunhan kokonaiskuva tarkentuu.

  VastaaPoista
 6. Söpö mesikämmen...harmi kun meillä ei ole näkynyt yhtään :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit