Elonmerkkejä

Blogitauko lipsahti näköjään ihan huomaamatta miltei kahden viikon mittaiseksi. Sinä aikana onkin sitten ehtinyt tapahtua kaikenmoista. Viime viikolla osallistuin Oulunseudun yrityspalveluiden järjestämään Minustako yrittäjä? -koulutukseen, se varmaan kertoo jotain viimeaikaisten suunnitelmieni suunnasta. Toistaiseksi ne sisältävät vielä niin monta kysymysmerkkiä, ettei siitä sen enempää.

Koulutuksen jälkeen loppuviikko vierähtikin Etelä-Suomea kiertäen. Oli Espoota, Helsinkiä, Vantaata ja Lahtea. Ja paljon, paljon ihania ihmisiä, joiden näkemisestä oli ehtinyt kulua ihan liian paljon aikaa. Tosin melkein yhtä paljon ihania ihmisiä jäi vielä kohtaamattakin, aikataulu kun valitettavasti oli rajallinen. Ja VR, noh... kyllä te tiedätte.

Perjantaina pääsin sitten vihdoin esittelemään opinnäytetyöni. Esitys meni omasta mielestäni ihan hyvin ja palaute oli kaikin puolin positiivista. Ja rakentavilta osinkin melko lailla sitä, mitä odotin sen olevan. Nyt odottelen enää suoritusmerkintää työstä ja sen jälkeen tutkintotodistusta. Että se siitä sitten!

Kommentit

  1. Vautsi ja Onnea! Mukava lukea/katsella luovan koulutuksen saaneen opinnäytetyötä. Oma tekniikan alan ONT ei vaikuta yhtään noin mielenkiintoiselta....tekstiä, tekstiä, tylsää tekstiä ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mun oma edellinen ONT oli myös sitä tekstiä A-nelkulla -osastoa ja huomattavasti kivempi tätä uusinta oli tehdä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit