tiistai 10. marraskuuta 2015

Isänpäivä
Isänpäivänä söimme porkkanakakkua ja aloittelimme Idun syntymäpäivien juhlimista, kun ensimmäinen nuori miesvieras vanhempineen tuli pistäytymään. Don sai peräti kolme pakettia ja kaupan päälle innokkaan paketinavauspalvelun. Kerhossa Itu oli tehnyt lahjaksi taidetta ja kotona askartelimme jo aikoja sitten Donille t-paidan. Siihen nuori taiteilija punaisella kangasmaalilla suti varsin abstraktin teoksen, joka näyttää joko ketsuppi- tai veriroiskeilta, ihan tulkinnasta riippuen.

Ukkia ja pappaa lahjoimme postitse korteilla sekä Idun valokuvalla. Vastaanottajat tuntuivat olevan varsin mielissään.

Minä olin niin onnellinen, kun onnistuin leipomaan valtavan kauniin porkkanakakun! Sitten ryhdyin leikkaamaan sitä halki ja karu totuus paljastui. Se oli keskeltä ihan raaka. Ei muuta kuin vähän lisää veistä kehiin ja kahvipöytään purjehti kaunis renkaan muotoinen kakku. Facebookissa jaettu kuva kakusta kuulema inspiroi ystävän aviomiehen talvirenkaiden vaihtoon, joten ei se sitten ihan hukkaan mennyt tämäkään leipomiskokemus.

3 kommenttia:

 1. Hieno kakku siitä tuli, porkkanakakku on parasta!

  Upean paidan on Itu taiteillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, maku oli ainakin kakussa kohdillaan.
   Ihan on taiteilijan näköinen tuo paita. :D

   Poista
 2. Teillä on ollut ihana isänpäivä! Kakku näytti tosi mainiolta. En olisi kyllä ymmärtänyt, että on ollut keskeltä raaka. Ajattelin ilman muuta, että sen kuuluu olla tuollainen rengas. Ja paita on kyllä niin mahtava. Taidetta parhaimmillaan.

  VastaaPoista

Sana on vapaa.