Plussia ja miinuksia

Hoh, kyllä on taas ihmiseen iskenyt bloggauslaiskuus.
Tai sovitaanko niin, että totuttelu eloon uudessa kodissa on vienyt kaikki voimat eikä sanottavaa ole tullut.

On tässä asunnossa puolensa, molemmat puolet toisin sanoen. Miinuspuolella vähemmän neliöitä, edellisen naapurin koirien ruohottomaksi pissimä piha, narisevat lattiat, pieni keittiö ja naapurit turhan lähellä. Plussasarakkeessa maan tasolla asuminen, halpa vuokra ja se, ettei tämän ole tarkoitus olla pysyvää tai edes pitkäaikaista. Plussaa on tietysti myös tilavampi kylpyhuone, jossa on Idun hyvä pärskyttää.

Itu on tainnut sopeutua elämänsä toiseen muuttoon melko hyvin. Nukkumaan käydessä hän nakertaa kynsiä, mutta se taisi alkaa jo vanhassa asunnossa. Portaiden ravaaminen on suurta hauskuutta, samoin yläkerrassa tömistäminen. Mitä varhemmin aamulla se tapahtuu, sitä hauskempaa se on. Idun mielestä siis.

Nyt on edessä vielä se muuton tuskastuttavin vaihe: viimeisten, turhimpien tavaroiden poishaaliminen vanhalta asunnolta ja sen siivoaminen. Vaihe, jonka mieluusti ulkoistaisin.

Kommentit

  1. Tuo muuton viimeinen vaihe on kyllä aina niin raastava... Tsemppiä siihen ja toivottavasti viihdytte uudessa kodissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella raastava. Edellisellä kerralla venytettiin sitä melkein vuosi, kun mahdollisuus oli.... :D Mutta kiitos tsemppauksesta, eiköhän siitä selvitä.

      Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit