Lukuhaaste

Lukeminen on semmoinen harraste, joka on aika hyvin jäänyt taaperon jalkoihin. Tiineyden loppumetreillä suorastaan ahmin kirjoja, pääasiassa pohjoismaisia dekkareita. Mitä väkivaltaisempia, sen parempi. Idun ensimmäisen elinvuoden aikana ei tullut kovin montaa kirjaa luettua, joululahja-Cornwell sentään.

Tässä joku aika sitten huomasin kuitenkin tympiintyväni telvision katseluun ja muistin, että onhan kirjojakin olemassa. Meillä on myös kiva pieni lähikirjasto tuossa kuudensadan metrin päässä, niinpä olen ryhtynyt sitä hyödyntämään. Yleensä en jaksa siellä hyllyjä juuri tonkia, mutta olen ottanut tavaksi varata kirjoja netin kautta ja noutaa ne sieltä. Käyhän se niinkin.

Viiu, joka on ennenkin altistanut minut "pahoille" vaikutteille, sai minut myös innostumaan lukuhaasteesta. Sen seurauksena tuolta yläpalkista löytyy oma lukuhaastesivuni. Jännityksellä seuraamme, kuinka monta kirjaa tule tänä vuonna luettua!

Kommentit

 1. mainiota! mietin suosituskirjaa... ja kirjastoissa suosin aina "valmiiksi valitut"-hyllyä eli sitä viimeksi palautettujen laaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo palautetut tulee kyllä aina vilkaistua sekä ne uutuushyllyt ja jollain muulla mystisellä perusteella esille valitut.

   Poista
 2. Nytpä se innostuin minäkin tästä haasteesta! Paljon en ehdi kuitenkaan lukea, kun kotona on kolmen kuukauden ikäinen tyttö. Aloitan siis novellikokoelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ymmärrettävä hidaste lukemiselle. :)
   Mutta sivu kerrallaan, siitä se lähtee etenemään.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit