VillahousuvintiöAavistuksen on vaikea saada viisitoistakuisesta tärähtämätöntä kuvaa uusissa villahousuissaan. Mutta siinä ne nyt ovat, vintiö ja villahousut.

Mummi on tähän asti ollut Idun pääasiallinen villavaatetuksen tuottaja, mutta halusin välillä tehdä jotain itsekin. Villahousujen ohje löytyi Garnstudiolta ja oli vallan näppärä ja yksinkertainen. Sen verran siihen tykästyin, että ensi talven pöksyjä varten on jo langat hankittu. Täytyy vain toivoa, että Itu kasvaa laskelmieni mukaan...

Näissä housuissa lankana on ohjeenmukainen Merino Extra Fine, jota on varsin mukava neuloa.

Kommentit

 1. Mä noista villahousuista mitään tajua, mutta arvostan alimman kuvan karvaisemman henkilön t-paitaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole yllättynyt. :) Karvaisemman henkilön sukulaisilta tuli tommoiset joskus lahjaksi. Omastani oon jo luopunut, kun en oikein tule toimeen ns. tavallisen mallisten t-paitojen kanssa.

   Poista
  2. Mäkin monesti havittelin tuommoista, silloin kun niitä vielä myytiin, mutta se malli justiinsa oli ongelma. Eli jäi ostamatta.

   Poista
 2. Hienot villikset ja upiat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Villiksistä oon ihan ylpeä, etenkin kun kokokin osui kohdilleen. Vauvan vaatteissa koot on aina vähän mysteerejä, saati sitten vielä itse tehdyissä. Mitään koetilkkujahan en jaksa harrastaan... :)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit