1423 km


Arviolta otsikossa mainitun kilometrimäärän me istuimme autossa jouluretkellämme.

Matkalle mahtui muun muassa kaksi jouluaattoa (ensin mummilassa ja sitten mummolassa), röykkiöittäin lahjoja, harvinaislaatuinen kohtaaminen isomummon kanssa, ex tempore -pysähdys Malmgårdin kartanopuodissa, kinkkua, suklaata ja puolentoista torttukilon paistaminen anoppilassa, serkkuvauvan syntymäuutisen vartomista, neulepuikkojen kilkatusta, Donin ärinää tankkipelin äärellä, Idun syömiä huikeita kuhasoppa-annoksia ja kirjan lukemista Kuutin kanssa.

Kommentit

 1. Aika samoissa lukemissa oli meidänkin joulumatkamme, ellei vielä hieman enemmän. Vaikka ajelu on raskasta, niin kyllä se on sen arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina ennen ja jälkeen jouluretken vannon, että tää on sitten viimeinen kerta ja ens vuonna ei ainakaan enää... Mutta kivaahan se sitten kuitenkin on. :)

   Poista
 2. Niin rankkoja ne matkat aina on. Vastaanotto päässä ollaan aina mielissään kun reissulaiset jaksavat tulla. Kivoja kuvia jälleen kerran. Mitähän peini ihminen mahtai tuumailla joulupallojen äärellä, ois niin kiva tietää mitä pienessä päässä pyörii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin, että pienessä päässä pyörii aika usein kysymys "miltähän tämä maistuu.." :)

   Poista
 3. Mahtava reissu teillä on ollut. Äkkiä niitä kilometrejä Suomessa kertyy. Kauniita kuvia joulun tunnelmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pieneksi maaksi tämä on yllättävän iso. :)
   Mukavaa, että pidit valokuvista!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tai mitä kaikki muut asuu jossain hevon kuusessa. ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit