Keinuva koivunlehti

Mummi vietti yhden päivän junassa ja matkasi luoksemme tänne kaukaisuuteen. Neljä yötä kestänyt vierailu meni aivan liian nopsasti, mutta niinhän se aika tuntuu aina menevän kun kivaa on. Ehdimme sentään käydä vauvauinnissa, ulkona syömässä, shoppailemassa ilman vauvaa ja keinumassa. Äitimuorin läsnäolo sai myös minut tehokkaaksi, sillä ompelin kaksi viikkoa suunnittelemani uimakassin sekä puoli vuotta työn alla olleen lakanan Idun petiin. Ontelokudettakin tuli virkattua.

Keinureissulla tuli koeajettua Idun koivunlehdenkeltainen välikausihaalari. Tulin ostaneeksi sen aika ex tempore tuossa puolisentoista kuukautta sitten alennusmyynnistä kun oikea väri ja ei-ihan-niin-järkyttävä-hinta kohtasivat. Koska äitiyspakkauksen ohuempi toppahaalari alkaa olla vähän pieni, päätin, että nyt se mystillinen välikausi vihdoin koitti. Haalarin lisäksi vauvan pukeminen onkin aikamoista salatiedettä, sillä yhtään en tiedä onko sillä kylmä/kuuma/joku muu, mikä. Idun akrobaattiset taivutukset pukeutumisen yhteydessä ovat lisäksi asia erikseen...

Kommentit

 1. Välikausihaalari on suloinen, kuten kantajansakin!

  VastaaPoista
 2. Kaunis haalari ja tyytyväisen näköinen tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Juuri mikään maailmassa ei ole niin hauskaa kuin keinuminen. Mitä kovempi vauhti, sitä tyytyväisempi tyllerö.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit