Ninjapuklaaja iskee jälleen

Se tunne kun luulet pissanneesi housuun, ennen kuin tajuat, että lapsesi, tuo oivallisen salakavala ninjapuklaaja*, on iskenyt jälleen.

*Tässä syy, miksi katson kauhunsekaisella kunnioituksella kaikkia vanhempia, jotka röyhtäyttävät vauvaansa ilman kokovartalopukluriepusuojausta.

Kommentit

 1. Minäkin välillä silmät kauhusta pyöreinä katselen tovereitani, jotka röyhtäyttävät vauvaa ihan oman paitansa olkapäätä vasten. Silkkaa hulluutta, sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Todellakin. Mieluiten röyhtäytän vauvaa isin olkapäätä vasten. :)

   Poista
 2. Mä kuulun näihin riskilläröyhtäyttäjiin ja tänään(kin) sain makosat yrjöt päälleni x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä saa mitä tilaa. :D
   Onneksi meillä on tilanne paljon parempi jo, kiinteä ruoka on auttanut paljon. Alkoi nimittäin tosissaan kyrsiä se jatkuva vaatteiden vaihtaminen (omien ja vauvan) ja puklulle haiseminen. Ei nimittäin puklurievutkaan ihmeisiin ole pystyneet. :)

   Poista
 3. Meilläkin oli ninjapuklaaja, vieläpä kovin tuottelias sellainen! Ja puklu ei todellakaan tullut vain syömisen jälkeen, vaan ihan mihin vuorokauden aikaan vain. Olen ollut ties missä julkisella paikalla puklut ties missä....

  Mutta kohta puklut ovat teilläkin muisto vain! Runsaat puklurätit voi sitten hyödyntää vaikka sottaavan pikkuruokailijan siistimisapuvälineinä, vink vink!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistukea, ihanaa. :)
   Runsain puklukausi lienee tosiaan jo takana. Meillä taitaa ola 40 pukluriepua ja yhteen väliin kerran päivässä piti pestä niitä koneellinen. Hohhoijaa... Pitänee tosiaan siirtää rievut ruokailukäyttöön, sillä onhan se aika... hmm... luovaa toimintaa toistaiseksi. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit