Viiden kysymyksen haaste

Sain jo aikoja sitten Häivähdys purppuraa -blogista haasteen. Meinasi unohtua, mutta muistinpa sitten kuitenkin!

1. Lempivärini sisustuksessa
Olen värien suhteen aika kaikkiruokainen, enkä osaa sanoa mitä väriä sisustuksessa eniten suosisin. Nykyisessä kodissa on vihreää, punaista ja lilaa suurempina määrinä. Viime aikoina olen järkytyksekseni alkanut kaivata mustavalkoista sisustusta, jota voisi sekoittaa lätkimättä kutakuinkin puhtaita värejä sekaan. Pastelliset sävyt ja esimerkiksi beige ovat aikalailla kieltolistalla.

2. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille
En oikein osaa kuvitella mitään designesinettä meille. Tai huonekaluja ainakaan, koska marimekot ja iittalat ja nämä tämmöisetkin kaiketi designiksi lasketaan. Pallotuolia lukuunottamatta Eero Aarnion tuotanto ei oikein innosta minua, joten sanotaan sitten, että semmoisia ei ainakaan tule.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Seuraan aktiivisesti aika vähän mitään telkkarisarjoja, joten olen melko pihalla siitä, mitä tyhmälaatikossa tapahtuu. Sydänmailla-sarjaa on tullut toisinaan katsottua aamuisin ja tykkään niin päähenkilö Zoesta kuin hottiksesta pormestari Lavonistakin. McLeodin tyttäriä on tullut myös katsottua ja ehkä Alex on lemppari siinä. David Suchetin Hercule Poirot taitaa olla kyllä ihan kaikkien aikojen hurmaavimpien hahmojen kärkipäässä.

4. Suosikkini leivonnassa
Mutakakku. Sitä ei varmaan tarvitse perustella. Korvapuustit ovat myös aika pop.

5. Viisi blogisuosikkia
Oijoi, eihän tämmöiseen voi vastata! Koska ihania blogeja on niin paljon. Tuolta sivupalkista kun kliksauttaa minun naamakuvaani, pääsee näkemään seuraamani blogit. Kaikki ne ovat suosikkeja.

Haastan edelleen
Kyllä on ihmisen hyvä
Ai Karkkii!
Uutistoimisto Anselmi

Kommentit

 1. En jotenkin osannut yhdistää itseäni tuohon "kyllä on ihmisen hyvään" mutta haasteeseen vastattu. :)

  VastaaPoista
 2. Jes kiitän! Pistän vastaten kun saan parit postaukset ilmoille jonottamasta :D

  VastaaPoista
 3. Kiva, että vastasit!
  Pallotuoli olisi tosi upea ja pastilli myös (jota meillä kutsutaan nykyään "pilleriksi", sillä mies näki sellaisen näyttelyssä ja sanoi kovaan ääneen: täällä on se_pillerituoli) :D.

  VastaaPoista
 4. Kiva haaste! Tosin nyt se sai minut vaan ajattelemaan mutakakkua. Mmm...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit