Ulvova muutosvastarintalainen

Uusi koti alkaa olla ojennuksessa. Taulut puuttuvat seiniltä eikä vauva ole vielä muuttanut omaan huoneeseensa, mutta muuten alkaa tuntua kodilta.

Itukin tuntuu kotiutuneen, sillä illalliset parkukohtaukset ovat poistuneet ja hyvin nukkuva vauva on palannut. Viime viikon neuvolassa selvisi sekin, että päivisin tapahtunut (järjettömän rasittava) ulvonta oli vierastamista. Eipä tullut mieleen, että noin pieni jo hoksaisi paikkojen vaihtuneen ja osaisi sitä protestoida. Nyt Idulle onkin esitelty kotia päivittäin ja ulvonta on muuttunut seurusteluksi ja oman äänen testaamiseksi. Olohuoneen uusi verhokin hyväksyttiin lyhyen (äänettömän) tarkastelun jälkeen.

Kommentit

 1. Autsh. :/ Toivottavasti uusi koti tulisi pian tutuksi ja mieluisaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuone-makuuhuone-akseli alkanee olla jo tuttua, mutta saa nähdä mitä sitten sanotaan kun on edessä omassa huoneessa nukkuminen... :)

   Poista
 2. Heh, kyllä pikkuiset on joskus älyttömän tarkkoja. Onneksi varmaan pian Itukin tottuu uusiin maisemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaa tyhmyyttähän se vähän on, kun ei vaan taas hoksannut, että miten tarkkaavainen ja tajuavainen pikkuolento on kyseessä. Että ei ookaan enää mikään vauvapötkylä, jota voi liikutella miten sattuu.

   Poista
 3. HEI! Setäänsä tullut, tarkka ja analyyttinen ^__^ Ei mitkä tahansa random-hajut ja -värit käy.
  ps. joko Itu juoksee koripallon perässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin että syyllinen löytyy ennen pitkää... :)

   Suurin syy siihen, miksi Itu ei vielä juokse koripallon perässä lienee se, että Itulla EI VIELÄ OLE koripalloa. Käsittämätöntä.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit