Marmeladia II


Don haikaili jossain vaiheessa, että rakentaa itse ihmistaimelle hoitopöydän. Kun rakensihan hänenkin isänsä hänelle pinnasängyn. Taannoisella Helsingin retkellämme itse rakentaminen muuttui itse ostamiseksi, sillä piipahduksellamme Vantaan Ikeassa mukaan tarttui 25 euron hintainen hoitopöytä.

Koska mainitun pinnasängyn maalausprojektista jäi melkein puoli purkillista sitä marmeladiksi nimettyä maalia yli, ei hoitopöydän väritystä tarvinnut miettiä. Viikonloppuna sutaisimme maalit pintaan ja eilen Kodin Ykkösestä löytyi alahyllylle pari juuri passelia koria tavaroiden säilytystä varten. 

Nyt pitää vain ihmisen silmän tottua siihen, että kirjahyllyjä on kolmen sijasta enää kaksi. Sekä tuohon valtavaan valkoiseen seinäpintaan, joka hoitopöydän takana ammottaa.

Kommentit

 1. Onnistunut värivalinta! Meiltä löytyy sama pöytä alkuperäisessä värissä. Tylsä, mutta tarpeellinen. Ja nyt unohdan teidän maalatun pöydän, ettei vaan tuu lisää hommia meidän loputtomalle "pitäisi tehdä"-listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, orkkisväri toimii oikein hyvin. Turha sitä on ruveta maalailemaan. :)

   Poista
 2. Kannattaa laittaa värikkäitä kuvia hoitopöydän ylle. :) Mein Mini ainakin katselee mielellään niitä. Tosin valkoinen seinäkin oli alussa ihmeteltävä ja kovin viihdyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuohon on kyllä keksittävä. Jos ei muuta niin äidin takia, joka ahdistuu liiasta valkoisuudesta. :)

   Poista
 3. Meillä on sama pöytä, hintalaatusuhde kohdallaan :) Joku kiva kuva vauvalle kateltavaksi siihen pöydän ylle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin hintalaatusuhde kohdallaan! Ensialkuun pöytä vähän keinui, mutta nyt se on asettunut ihan tukevaksi paikoilleen.

   Mobilehan mulla on työn alla, eli jos sen saan valmiiksi, niin voisi yrittää viritellä tuohon pöydän päälle. Jotain siihen on kyllä keksittävä.

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit