Akvarellitaiteilijan paluu

Tänään alkoi syksyn harrastustoiminta.
Se on kivaa, sillä maalaaminen on kivaa mutta yksin siitä ei vaan tule mitään. Pitää olla joku opettajahenkilö vähän potkimassa eteenpäin. Nyt taas on, ainakin puolen vuoden ajan.

Kommentit

 1. Kuulostaa kivalta. Mulla alkoi tänään öljyvärimaalaus. Hyvä fiilis, vaikka tää kerta piirrettiin lyijykynällä. Vauva joi tänään ekaa kertaa pullosta ja oli hyväntuulinen mun maalauksen ajan. Ensi tiistaina siis uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistai on siis todellinen taidepäivä. :)
   Minä en oo öljyväreihin koskenut noin pariinkymmeneen vuoteen, eli sen jälkeen kun isukki vei mun värit, telineen ja oppaan ja rupesi itse maalaamaan...

   Poista
 2. Mä aloitin öljyvärimaalauksen vuosi sitten ja nyt jatkan. Koko kesänä en ole pensseliin ja väreihin koskenut, mutta kai se taas tästä lähtee. Mulla on kesken viime keväältä rantamaisema, jossa on pojat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee kun taas tartut pensseliin! Minä kävin vuonna 2004 edellisen akvarellimaalauskurssin ja siltä ajalta on edelleen yksi työ kesken... en oo uskaltanut tehdä sitä loppuun kun pelkään sössiväni sen. :)

   Poista
 3. Heti menit raapustelemaan pöytään. Hyi sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en edes mennyt. :)
   Koko teksti kuului "Emmi was here again", joten syytän tuntematonta Emmiä.

   Poista
 4. Voi kun kivaa! Kyllä itsekin sormet syyhyäisi harrastelemaan taiteita, käsitöitä, liikuntaa yms kansalaisopistolle. Vaan en ole Suomessa enää kahta kuukautta, turha maksella kurssimaksuja :(
  Olen samanlainen, että tarvitsen piirin, jossa minua "potkitaan", näin tulee jotain tehtyäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan oli aluksi 3-4 kurssia valkattuna, joille meinasin ilmoittautua. Sitten tulin onneksi järkiini... :) Mutta tosiaan ryhmästä on ihan hirveästi apua kun yrittää jotain harrastaa. Ei siitä muuten mitään tule. Eikä aina silloinkaan. :)

   Poista
 5. Muakin olis himottanut otta ajoku kunnon artsukurssi tähän syksyyn, mutta tyydyin sitten ihan vaan mammajoogaan Wellamo-opistolla. Tätä piirtämistä on niin paljon arjessa työn puolesta, ettei vaan milläänkerkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen työ on ihan hyvä syy jättää taidekurssit välistä. Mulle kurssi taas tuo ihan hyvää vastapainoa, jos aattelee että mun "työ" tällä hetkellä on lähinnä gradun kirjoittamista..

   Poista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit