Kuinka pakkanen selätetään

Puetaan päälle kahdet lämpökerraston housut, farkut, pitkähihainen trikoopaita, kaksi villapaitaa, sukat ja villasukat, toppatakki, kaulahuivi, kahdet lapaset ja pipo. Saadaan kotimatkalla huikea idea vaatteiden ostamisesta. Mennään ostoskeskukseen, kierretään pari kolme vaatekauppaa. Ostetaan ensimmäisen alerekistä keltainen ja vihreä trikoopaita sovittamatta. Seuraavassa bongataan pikkumusta ja farkut 70 prosentin alennuksella.

Tungetaan sovituskoppiin.

Riisutaan kahdet lämpökerraston housut, farkut, pitkähihainen trikoopaita, kaksi villapaitaa, sukat ja villasukat, toppatakki, kaulahuivi, kahdet lapaset ja pipo. Sovitetaan pikkumustaa ja farkkuja. Puetaan uudelleen kahdet lämpökerraston housut, farkut, pitkähihainen trikoopaita, kaksi villapaitaa, sukat ja villasukat, toppatakki, kaulahuivi, kahdet lapaset ja pipo. Mennään kassalle hikisenä ja punakkana.

Tullaan siihen tulokseen, että kahdenkymmenenviiden asteen pakkanen on juuri tässä hetkessä se paras paikka ihmiselle.

Kommentit

  1. Just kiiteltiin työkaverin kanssa, ettei tarvitse lähteä sovittelemaan vaatteita näillä kerrospukeutumisilla! Mutta sinä olet näköjään onnistunut siinä, Onnea :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Koville se otti, mutta mitenpä sitä ihminen itseään täällä muuten huvittaisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.

Suositut tekstit